Telefonunu sıfırla baştan telefon kurulumu yaparken senden microsoft mail adresini istiyor ya oraya rehberinin olduğu mail adresin tekrar girersen rehberin geri gelir diye tahmin ediyorum.
ses kısma+ güç tuşuna 10 saniye basılı tutun. Beyler windows insiderden bu sefer insider slow seçeneğini seçiyorum, adımları izliyorum, done diyorum ama güncelleme bulmuyor. Sorun nedir? Slow a geçmem lazım..
ses kısma+ güç tuşuna 10 saniye basılı tutun. Beyler windows insiderden bu sefer insider slow seçeneğini seçiyorum, adımları izliyorum, done diyorum ama güncelleme bulmuyor. Sorun nedir? Slow a geçmem lazım..
Bu sistemi en az altı aydan evvel günlük işlerimizde kullanamayız. Kaldı ki batarya performansı için aylar beklemek lazım. Yedek telefonu olanlar yüklesin ama diğerleri için kesinlikle önermiyorum. Yedek bir telefon buldum onda deniyorum ama kurcalamak için bile yeterli değil. Bir yere tıklıyorsun bir dakikada yönlenmiyor.
Bu sistemi en az altı aydan evvel günlük işlerimizde kullanamayız. Kaldı ki batarya performansı için aylar beklemek lazım. Yedek telefonu olanlar yüklesin ama diğerleri için kesinlikle önermiyorum. Yedek bir telefon buldum onda deniyorum ama kurcalamak için bile yeterli değil. Bir yere tıklıyorsun bir dakikada yönlenmiyor.
Hocam cihazdan cihaza fark ediyor sanırım benim 620'De son derece akıcıydı ama sırf mobil veri sıkıntısı için sıfırladım şimdi bekliyorum ki açılsın tabi açılırsa
arkadaşın lumia 820 sinde biraz kurcalama şansım oldu genel itibariyle beğendim diyebilirim ama bir hantallık ve eksiklik var gibi, en azından şu yavaş tepki vermeler olmasaydı yüklemeyi düşünürdüm, uzun süredir güncellemeyi kullanan arkadaşlar zaman geçince sistem oturuyormu stabilleşiyormu telefon?
ya arkadaşlar bişey sorcam kusura bakmayın L920 10 güncellemesi aldımı şimdi almadımı haberde bu model de yazıyor ama bakıyorum bakıyoorum güncelleme yok insider de yüklü..