PureFood
Üye
çok geç kaldın usta çarklar dönüyorWp10 yüklemeden önce gdr2 de iken pin kodu sormayı iptal edin en iyisi Başlangıç ekranında Telefon simgesine dokunun açılan sayfada sağ altta üç nokta-ayarlar-SİM güvenliği-kapalı yapın...gdr2 de böyle oluyor Pin iptal..
bende oldu sonra 87ye fırladıBu Windows 10 inerken %5 de kalanlar oldu mu?
Cihazı fabrika ayarlarına çevirdim ettim, yok bana mısın demiyor inatla %5 de kalıyor.
Hadi yabende oldu sonra 87ye fırladı
ben çıldırdım 8.1e geri döndümHadi yaGecenin bu saatinde cihazı boşa sıfırladık desene
Güç+ses kısma tuşlarına telefon titreyinceye kadar basılı tutun. Sonra tekrar açılışta pin kodunu sorunca iptal deyin. Biraz bekleyin. Sonra telefon kutucuğundan pin kodunu girin.
Sana katılmamak için kendimi zor tutuyorum desem yeridir. Şimdi bunları söyleyeceğiz ali kemal abi bir şeyler diyecekİster Pre ister beta olsun benin isterdim ki standart özellikleri çalıştırsın. Dikkat edin pek çok beta ürün beta olmasına rağmen çok az sorun içerir ve temel özellikleri çalışır sadece yeni eklenen özelliklerde sorun olması beklenir.
Bu iki ay içerisinde biraz ilerleme beklerdim açıkçası. Ben möyle deyince herkes "ama beta" diyor e öyle ama bu MS bu beta bile olsa çalışan bir sistem yapamıyor mu. İlla adı beta veya Pre diye içinde çalışmayan yerlerin sadece süs gibi görünmesi şart mı?
Ben MS'nin yerinde olsam madem o kadar büyük bir firmayım Türkiyedeki iş ortaklarıma her telefondan bir tane hediye eder son sistemi yüklerim arkadaşlar deneyin bakalım bir sorun var mı derim o kadar basit bir iş bu.
Ama bir gerçek var beta veya Pre Ms hakkını veremiyor. Biraz ağırdan alıyor. Adamlar Siri çıkarmış iyi veya kötü bizimkiler daha işletim sisteminin bir kaç özelliğini bile doğru dürüst uygulayamamış.
MS'yi kötülemek için yapmıyorum. Ben bu forumdaki herkesten büyüğüm bu zamana kadar MS kadar özensiz iş yapan bir firma görmedim. Open source programlarında çalıştım uzun yıllar onlar bile yaptıkları işlerde MS'den çok iyilerdi. Uygulamalar çok kaliteli olmuyor ama hiç değilse çalışıyor.
Biraz uzun yadım kusura bakmayın arkadaşlar.
Ayarlar/Sistem/Phone/Sim Security devre dışı bırakın.hocam pini giriyorum kilitleniyor her seferinde soft reset atmak zorunda kalıyorum.
Hocam bende bir türlü bulmadı gdr2'yi. pfd ve insider yüklü. kaldırıp deneyeceğim şimdiYüıleyenler var GDR2
Arkadaşlar L930 pfd iptal ettim. insider'dan kontrol ettim. enroll ekranında sadece insider fast seçeneği var. ne iş bilen var mıHocam bende bir türlü bulmadı gdr2'yi. pfd ve insider yüklü. kaldırıp deneyeceğim şimdi
L930 W10 TP build buldu?
eyvallah çözüldü sağol.Ayarlar/Sistem/Phone/Sim Security devre dışı bırakın.
dostum çok iyi bir noktaya değindin. ne zamandır söyleyecem unutuyorum. ya bu tanıtım etkinliklerinde gösterilen özelikler ve sistem gayet stabildi. şimdi arkadaşlar dicek "o sürümler özel tasarlanıyor" diye. ya tamam da tanıtımda L1520 vardı. ondaki romu güncelleme olarak vermek çok zor bişey değil. haksız mıyım Allah aşkına?eyvallah çözüldü sağol.
şuan stabilite berbat. umarım windowsun üst yöneticileri bunu kullanır ve kafayı yerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?