Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Arka plana resim koyamıyorum
Wifi kısmında parola yazlımıyor

remzi33

Üye
Arkadaşlar L930 için W10 yok onu biliyoruz da GDR'de mi yok?

StRonK

Üye
Milletteki bu isyanı anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası güncelleme geç geldi anladık ona isyanda haklısınız da sistem beta yahu kendinizi kobay olarak kullandırmaya gönüllü olup sonra suçu microsofta atmak nedir ? Birinci mesaja eleman resim koymuş yazmış "sorunlarla almak için fast seçin" sorunlarıyla almak istiyorum demiş bunu seçen bile bile isyan etmenin ne anlamı var burda ağlayacağınıza hata bildirimlerini msye iletin

PureFood

Üye

adam ayarlar sistem cihaz bölümünden pin'i iptal edin demiş de o bölümde sim iptali yok, hiçbir ayarlar bölümünde yok, önceden ayarlarda sağa çekinceydi...
10 geldi, onaya bakıyor sadece, gerek var mı hala emin degilim..
yüklemezsen 15 nisanda yükleyeceğim diyor..
onayı verdim hadi bakalım, çarklar dönüyor..

Kardeşim milletin isyanı şubat ayından beri bir arpa boyu yol alınmaması. İlk güncelleme ile oluşan sorunların pek çoğu duruyor gibi apple da güncelleme veriyor ama hemen arkasından çıkan sorunları yeni bir güncelleme ile kapatıyor kaldı ki adamlar 300 milyonun üzerinde bir cihaza güncelleme veriyor en az sıkıntı ile Microsoft 100 milyon civarı cihaza adam gibi güncelleme veremiyor. Milletin isyanı bundan

Tepkiler: zbahadir
Tuş kilidi sorunu tek bendemi var millet çözülmedi hala

Arkadaşlar l920 güncelleme yaptım ayarlarda wp 8.1 Update 2 yazıyor wp 10 nerde

thoak

Üye
kendi kendini resetliyor sürekli ilginç biznasıl yükliyiceğiz
Ben yükledim ama sadece ayarlar kısmı değişti başka bir değişiklik yok gibi ... Anlayacağın bu kadar beklememe değmedi daha dorğsu

yusuf41

Üye
pin kodunu girerken kitleniyor hiç birşey yapamıyorum tel oldu çöp

Tamam şimdi bir güncelleme geldi onu hukluyorum hayırlısı bakalım

PureFood

Üye
10 dkdır çarklar hala en başta.. 10'u goremedık hala.. arkadaşlar pin girmeyın iptal edin

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pin kodunu girerken kitleniyor hiç birşey yapamıyorum tel oldu çöp
Güç+ses kısma tuşlarına telefon titreyinceye kadar basılı tutun. Sonra tekrar açılışta pin kodunu sorunca iptal deyin. Biraz bekleyin. Sonra telefon kutucuğundan pin kodunu girin.

Wp10 yüklemeden önce gdr2 de iken pin kodu sormayı iptal edin en iyisi Başlangıç ekranında Telefon simgesine dokunun açılan sayfada sağ altta üç nokta-ayarlar-SİM güvenliği-kapalı yapın...gdr2 de böyle oluyor Pin iptal..

Tepkiler: kamil5028347