bildirim merkezinden msj atma olayıda tamamdır
ben yatıyorum arkadaşlar. çoğu özellik çalışmıyor ama gene de güzel oldu. şu haliyle arayüz uygulaması gibi duruyor zamanla inşallah oturur.
Herkese iyi geceler. Sırf açılan her pencerenin arka planda açık kalması bile ana telefonda kullanılmaması için yeterli bir gerekçe bence. Arayüz değişiklikleri güzel olmuş benim hhoşuma gitti ama şuan karman çorman hata ve eksik dolu bir şekilde. Şubattaki sürümden nitelik olarak bir iki evrensel uygulamanın eklenmesi dışında çok bir fark göremedim. Tabi ben de görememiş olabilirim.
İster Pre ister beta olsun benin isterdim ki standart özellikleri çalıştırsın. Dikkat edin pek çok beta ürün beta olmasına rağmen çok az sorun içerir ve temel özellikleri çalışır sadece yeni eklenen özelliklerde sorun olması beklenir.
Bu iki ay içerisinde biraz ilerleme beklerdim açıkçası. Ben möyle deyince herkes "ama beta" diyor e öyle ama bu MS bu beta bile olsa çalışan bir sistem yapamıyor mu. İlla adı beta veya Pre diye içinde çalışmayan yerlerin sadece süs gibi görünmesi şart mı?
Ben MS'nin yerinde olsam madem o kadar büyük bir firmayım Türkiyedeki iş ortaklarıma her telefondan bir tane hediye eder son sistemi yüklerim arkadaşlar deneyin bakalım bir sorun var mı derim o kadar basit bir iş bu.
Ama bir gerçek var beta veya Pre Ms hakkını veremiyor. Biraz ağırdan alıyor. Adamlar Siri çıkarmış iyi veya kötü bizimkiler daha işletim sisteminin bir kaç özelliğini bile doğru dürüst uygulayamamış.
MS'yi kötülemek için yapmıyorum. Ben bu forumdaki herkesten büyüğüm bu zamana kadar MS kadar özensiz iş yapan bir firma görmedim. Open source programlarında çalıştım uzun yıllar onlar bile yaptıkları işlerde MS'den çok iyilerdi. Uygulamalar çok kaliteli olmuyor ama hiç değilse çalışıyor.