bj_kmurat Üye Hey allahım yav ne hallere düştük sabah iş var gece yarısı oldu daha güncelleme indiriyoruz.
zbahadir Üye Microsoft kafası işte bir şeyi eksik yapmazsa olmuyor. Kaldı ki en önemli şey Mobil veri.
dımdımıyar Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni takvim, hesap makinesi ve alarmlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni takvim, hesap makinesi ve alarmlar
ogzhnoTr Üye eksik yapmak mı yav bu beta sürümün anlamı ne bilmiyomusunuz adamlar ikinci telefonunuz varsa yükleyin diyor eksik diyorsunuz
eksik yapmak mı yav bu beta sürümün anlamı ne bilmiyomusunuz adamlar ikinci telefonunuz varsa yükleyin diyor eksik diyorsunuz
ArMaGeDdOn_87 Üye bugracivcik' Alıntı: Bende hala server error diyor normal mi ? 1320 Genişletmek için tıkla ... ekran ışığını 15 dakika yap sonra öyle beklesin sonunda Fast kısmına gelcek
bugracivcik' Alıntı: Bende hala server error diyor normal mi ? 1320 Genişletmek için tıkla ... ekran ışığını 15 dakika yap sonra öyle beklesin sonunda Fast kısmına gelcek
Esendağlı Üye bugracivcik' Alıntı: Bende hala server error diyor normal mi ? 1320 Genişletmek için tıkla ... Bende de durum aynı
bugracivcik' Alıntı: Bende hala server error diyor normal mi ? 1320 Genişletmek için tıkla ... Bende de durum aynı
zbahadir Üye ogzhnoTr' Alıntı: eksik yapmak mı yav bu beta sürümün anlamı ne bilmiyomusunuz adamlar ikinci telefonunuz varsa yükleyin diyor eksik diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yani sizce mobil veri çalışmaması çok normal ve bunun üzerinde aylardır çalışıyorlar. Mobil veri çalışmayan bir Mobil sistem ne işe yarar süs olarak mı yapılmış.
ogzhnoTr' Alıntı: eksik yapmak mı yav bu beta sürümün anlamı ne bilmiyomusunuz adamlar ikinci telefonunuz varsa yükleyin diyor eksik diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yani sizce mobil veri çalışmaması çok normal ve bunun üzerinde aylardır çalışıyorlar. Mobil veri çalışmayan bir Mobil sistem ne işe yarar süs olarak mı yapılmış.
yeminli06 Üye SamilGoktas' Alıntı: Gdr2 den sonra guncelleme bulmuyor Genişletmek için tıkla ... aynen bilen varsa bi yardım etsin :/
SamilGoktas' Alıntı: Gdr2 den sonra guncelleme bulmuyor Genişletmek için tıkla ... aynen bilen varsa bi yardım etsin :/
kamil5028347 Üye SamilGoktas' Alıntı: Gdr2 den sonra guncelleme bulmuyor Genişletmek için tıkla ... bende bulamadım wp10u
SamilGoktas' Alıntı: Gdr2 den sonra guncelleme bulmuyor Genişletmek için tıkla ... bende bulamadım wp10u