Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

saynesim

Üye
Bugün 1020 ye gelmese Microsoft binasını bombalamaya gidiyorum

Bu internet kesilmesi wp 10 ile düzelmezse muhtemelen satarım lumia625i 2 günlük ömrümüz var onuda bunların vereceği guncellemeyi beklemekle geçiriyoruz

Tepkiler: hajkhanx33
gözatma ekranı ve pil tasarrufu çalışmıyor

Hafıza bölümlendirmesi ile ilgili sıkıntı varmış. Ali Kemal abi yukarıda belitmişti

Gabe:

"BSP yada donanımdan kaynaklı işletim sistemi sorunlarını izole etmek adona küçük bir cihaz grubu ile başlamamız gerekiyor, böylece platformu stabilize edebiliriz. Bu mühendislik sürecinin olağan bir parçası...

Yakında gelecek olan ve "bölümlendirme" dediğimiz bir özelliğimiz var. Bu özellik bize, güncelleme kurulumu esnasında boş alan açmak adına işletim sistemi bölümünü dinamik olarak ayarlama imkanı sağlayacak. Bu özellik gelene kadar, operatörlerce yeterli işletim sistemi alanına sahip şekilde düzenlenmiş ve yerinde yükseltme sağlayan cihazlara ihtiyacımız vardı ve büyük telefonların çoğu çok düşük işletim sistemi bölümlerine sahipti. Bu arada bunun "W10, WP8.1'den daha çok disk alanı gerektiriyor" anlamına gelmediğini unutmayın. Bu sadece bu aşamada yükseltme sürecinin bir özelliği. Bölümlendirme özelliği tamamlandığında, çok daha fazla cihaz desteklenecek."

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi, Microsoft Corporation, Dexter Morgan ve 2 diğerleri

tgoksen1

Üye
acılmak uzere

osilost

Üye
Arkadaşlar iyice ss bakınca şunu görüyoruz 8.1 e biraz makyajlamışlar ısıtıp ısıtıp veriyorlar aynı şeyleri arayüz hemen hemen aynı ayarlar arayüzü değişmiş

osilost

Üye
En azından 8.1 de sd karta yükleme gibi belirgin özelliği getirmişti bunda çok fark yok üzücü bir durum

Tamam madem böyle bir durum vardı yuvarlak kelimeler yerine adam gibi açıklasardı,neyse ama bu bahsettiği özellik hdd yi bölme gibi bişiymi acaba, çeviri için çok teşekkürler özgür.

hücresel veriyi neden koymamışlar anlamadım

O sorun çözülse güncelleme tüm cihazlara gelecek o zaman

Gerçekten tatmin oldum teşekkürler mantıklı

Sözün özü, üst düzey telefonlar işletim sistemi alanını sınırlı tutarak kullanıcının yararlanacağı alanı optimize etmeye programlı olduğu için ilk dalgada yer almadılar.
MS'nin hedefi, işletim sistemine ayrılan alanı daha değiştirilebilir, esnek ve geniş yani daha dinamik yapmak.
Böylece yükseltmelerin daha sorunsuz ve kolay yapılmasına imkan sağlamak.