1. Size is around 450 MB.
2. TP has bugs of course.
3. Lumia 640 XL is not on the list.
4. You can't download it without WiFi.
5. You will get the new build directly, without the first build.
6. Other phones will get it later.
640 XL listede yok, boyut yaklaşık 450 mb, Wifi dışında indremezsiniz ve diğer telefonlar her zaman söylendiği gibi daha sonra alacak.
Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek
Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek
Az önce attığım video son sızan sürüme ait. Akıllı arama var mı yok tam belli olmuyor. Umarım akıllı arama özelliği olan sürüm gelir. İzlemeyenler için bir kez daha paylaşalım.
Ya şu şebeke üzerinde görüntülü konuşma gelsin fazla birşeyler istemem
Yarın bu saatlerde Allah hepimize yardımcı olsun umarım beklediğimize değecek bir güncelleme olur inşallah