suyunsesi
Üye
Görevlerin gruplanma özelliği çok iyi olmuşEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En çok task menager i merak ettim. Neden o çarpı butonu duruyor hala?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tarihin içinde 10 olsun diye beklediler galibaBeklediğimize değecek bence.
siri geldi demek kullanılmaya başlandımı isteyen çalıştırabiliyor mu deneme falan değil yaniBu gün itibariyle Türkçe siri geldi. Ama Türkçe cortana gelecek mi bir sızıntı bile yok. Biz yine elleri göğe açalım :P
tamamen haklısın MS neden bu kadar ağırdan alıyor anlayabilmiş değilim eğer önümüzdeki bir kaç aya iyi bir cihaz ve win 10 resmen gelmez ise elveda WpBirimiz bile siri Türkçe oldu, Microsoft Türkiye ayakta uyuyor nerede Türkçe Cortana diye isyan etmeyecek miyiz? Şaşırdım yani. Adamlar Türkçe siri ile sağlam bir Reklam yayınlarlarsa Türkiye satışlarını bir kaç ayda katlarlar. Gönül isterdi ki Microsoft Türkiye hiç yoktan bunun önüne geçmek için veremiyorsa bile Türkçe Cortana'nın duyurusunu bari yapsaydı.
siri geldi demek kullanılmaya başlandımı isteyen çalıştırabiliyor mu deneme falan değil yani
ahh Ms ne oluyor sana
tamamen haklısın MS neden bu kadar ağırdan alıyor anlayabilmiş değilim eğer önümüzdeki bir kaç aya iyi bir cihaz ve win 10 resmen gelmez ise elveda Wp
Hocam bu fotoğrafları konunun ilk mesajında toplarsanız süper olur hiç takip etmeyen birisi bir seferde tüm fotolara ulaşabilirse çok güzel olurEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haklısın Ms tınlamıyor müşteriyi netten videolara falan baktım Siri yüklemekte zahmetli adam bayağı birşeyler indirdi telefon güncellendiğinde içinde olması gerekmezmiydi bana garip geldi tabi izlediğim kadarı ile yakından görme imkanım yokEvet siri geldi dostum gelir gelmez kullandım gayet güzel valla imrendim. Keşke bizde de olsa dedim. Birçok dile geldi artık bize de gelmeli. Twitterdan ms-tr ye yazıyorum fırsat buldukça ama boş tabi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yo ekstra bir şey yapmıyorsun. Ben dün direk sistem güncellemesini yaptım siri geldi. Belki sen beta halindeyken çekilmiş bir videoyu izledin.haklısın Ms tınlamıyor müşteriyi netten videolara falan baktım Siri yüklemekte zahmetli adam bayağı birşeyler indirdi telefon güncellendiğinde içinde olması gerekmezmiydi bana garip geldi tabi izlediğim kadarı ile yakından görme imkanım yok
Bu yapıda muhtemelen bir önceki yapıya ek olarak 2-3 yeni özellik eklenir ve bir önceki yapıda olan hatalar ve kozmetik rötüşlar yapılır. Yani çok fazla değişiklik beklememek lazım. Asıl önemli yapı ise Build etkinliğinde tanıtımı yapılacak olan sürüm olacak. Çünkü burada sistemin getireceği özelliklerin öne çıkanları tanıtılır. Ufak göze batmayan ince dokunuşlar bulmak da Windows Insiders kullanıcılarına bırakılır. Kurcalayın öğrenin onu da biz mi yapalım misali@papakudioflu Ali Kemal abi cuma günü gelmesini ümit ettiğimiz yapıyla ilgili senden birkaç öngörü alsak. Sağlam bilgi ve tecrübelerin doğrultusunda neler bekliyorsun. Yükledikten sonra kullanamayıp kaldırır mıyız, geçen sefer ki gibi mesaj yazmada vs sorunlar olabilir mi yoksa çözülmüş halde mi gelir? Bi ön değerlendirme alsak senden ve @bulutsuzgece Özgür Abi'den
Evet, Lumia Software Recovery Tools ile Windows Phone 8.1'e geri dönebilirsiniz.Ben ses kaydedici mikrifonu arızalı sanıyordum meğer video kayıtta aktifleşen mikrofonda bozulmuş bu pazartesi telefonu servise yollamayı düşünüyorum. Şimdi asıl soru şu eğer ben bu telefona win10 u yüklersem servise göndermeden önce kaldırabilir miyim ? Sorun çıkarmasınlar diye. Yazdığınız ve yazacak olduğunuz yorumlar için şimdiden teşekkürler
Siri kaç yıldan beri var Cortana kaç yıldan beri var bu da önemli bir faktör ki Türkçe Cortana da şu an inceleme sürecinde. Ayrıca Cortana da Siri Türkçesi gibi robot olarak konuşacaksa biraz geç gelse daha iyi olurBirimiz bile siri Türkçe oldu, Microsoft Türkiye ayakta uyuyor nerede Türkçe Cortana diye isyan etmeyecek miyiz? Şaşırdım yani. Adamlar Türkçe siri ile sağlam bir Reklam yayınlarlarsa Türkiye satışlarını bir kaç ayda katlarlar. Gönül isterdi ki Microsoft Türkiye hiç yoktan bunun önüne geçmek için veremiyorsa bile Türkçe Cortana'nın duyurusunu bari yapsaydı.
Yarınki güncellemeden beklentilerim;Yarınki güncellemeden beklentilerim:
- Yeni video, müzik ve mağaza uygulamaları
- USB OTG desteği
- LED bildirimini destekleyen telefonlara özelliğin verilmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?