Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

İşletim sisteminden bahsetmiyorum uygulamalardan bahsediyorum

orian

Üye
wp gerçekten çok güzel bir sistem olacak ama ms bu konuda çok yavaş davranıyor,ms bir türlü beklenen hareketi yapmadı gitti
Eğer gerçekten üzerine düşseydi şuan %15ti. Şunu unutmamalı, kimse Microsoft diye almadı o telefonu, ya da Windows Phone.. O telefonu sattıran Nokia adı. Çoğu kullanıcı Nokia'nın işletim sistemine bakmıyor. Markaya güveniyor. Samsung wp serisi çıkarsa kaç kişi alır??
Dünyada iki marka var böyle; Nokia ve iPhone..

Tepkiler: ogzhnoTr ve Esendağlı
Ben Windows Phone aldım diye aldım. Daha önce de Windows Phone 7 kullanmış biri olarak. Nokia diye bir telefon kullanacağımı (N97 gibi bir telefondan sonra) biri söylese 1001 farklı küfürü sıralardım. Nokiadan nefret ederim. Benim gibi de nefret eden çok kullanıcı bulurum. Tek konuda saygım var Nokia'ya kamera. 920den sonra 1520 almamın tek sebebi kamerasının çok iyi olması. Çok iyi oldu Microsoft'un o kan emen, aynı kötü telefonları millete sırf şekli güzel diye tonla paraya iteklemeye çalışan firmayı alması. O nokiacı arkadaşların ağladığı gibi Elop bitirmedi o şirketi, şirket bitiyordu süreci hızlandırdı; çok da iyi yaptı.

Tepkiler: wpfurkan ve ogzhnoTr

S.c.k.N

Üye

N70 kullandığım dönem Nokia benim için kraldı ne zaman 5800 kullandım ondan sonra benim için bitmişti Nokia. Benim fikrim tam tersi Nokia ismiyle bir yere kadar. Microsoft 'un kendi adını kullanması daha isabetli oldu. Şahsen bende cihaz alacak olsam Nokia adı var diye almazdım hatta tam tersi bende antipati uyandırıyor.

Valla ben alırken nokianın telefon tecrübesi ms ninde yazılım tecrübesi dedim ve aldım,pişman değilim ama sitemde ederim tabii bazan

Tepkiler: byibo, ogzhnoTr ve braayn

Bende zamaninda wp diye almistim ama ne yazikki satarken nokia olarak aldilar : )) Tabi ben akillanmadim gittim yine wp diye aldim ve yine nokia olarak sattim. Akillandimmi ? HAYIR... 3. kere yine wp diye aldim ama yok arkadas yine nokia olarak sattim. Wp icin girdigim zarara degdimi ? HAYIR.

Sonra anladimki wp,nokia,ms hepsi hikaye

orian

Üye
Nokia'nın marka değeri gerçekten çok iyi. Bakmayın biz teknolojiden anlayan insanlarız az çok neyin ne olduğunu bilmiyoruz. Ama telefon işini bilmeyen insanları düşünün? Nokia almaya gidiyor. Bilmiyor işletim sistemi market vs. Noluyor peki? Satıcı; "Nokia battı bitti artık satılmıyor Samsung iyi herkes Samsung alıyor" diyor. Microsoft Windows Phone'u az çok tanıttı herkese. Şimdi herkes biliyor 3 tane işletim sistemi olduğunu (en çok kullanılan). Şimdi Microsof'un yerinde olsam, Home (Windows) tuşu olan, tabi ki parmak izi sensörlü, yüksek donanımlı, üstün özellikli, alüminyum kasalı bir Surface Telefon üretirim.
Neyin ne olduğunu biliyoruz olacaktı

braayn

Üye
şu wp 10 ile müzik player inşallah sanatcı ve albüm kapağını gider kendi netten bulur .3 .parti uygulamalar pek işe yaramıyor ... önerisi olan varsada söylerse sevinirim.Mpatool bir türlü kullanamadım.

Tepkiler: Rainesto

BLasTeaR

Üye
Kilit ekranına bildirim kısmı illa 5-10 gibi rakamlı olacağı yerine, hangi uygulamadan bildirim geliyorsa onun simgesi gelsin ekrana, böyle daha mantıklı değil mi?
Geldikçe de normal sıralamaların üstünde gözükebilir..

Tepkiler: Esendağlı ve braayn

orian

Üye
Bir iki sayfa önce tam da bunu konuşuyorduk arkadaşlarla. Koy mağazaya bi kaç çeşit kilit ekranı isteyen istediğini yüklesin.

Tepkiler: BLasTeaR ve braayn
Bir iki sayfa önce tam da bunu konuşuyorduk arkadaşlarla. Koy mağazaya bi kaç çeşit kilit ekranı isteyen istediğini yüklesin.

Biraz,samsung bu konuda örnek alınmalı diye düşünüyorum sırf ekrana dokanınca su hareketi bile insanları hayran bırakıyor ki Ms daha iyilerini yapabilecek bir firma

Tepkiler: BLasTeaR, Esendağlı ve braayn

orian

Üye
Biraz,samsung bu konuda örnek alınmalı diye düşünüyorum sırf ekrana dokanınca su hareketi bile insanları hayran bırakıyor ki Ms daha iyilerini yapabilecek bir firma
Sadece Samsung değil, iPhone ve diğer markalar da örnek alınabilir, esinlenilebilir. Telif hakkıysa tüm telefonlar Microsoft'a telif hakkı ödüyor biraz da kendi ödesin. Şuan ki kilit ekranı kullanışlı değil artık. Alternatifler olmalı. Ben iPhone'da kullanıyorum. Onunki gayet kullanışlı. Microsoft inşallah W10'da buna da el atar..

Tepkiler: Esendağlı

braayn

Üye
Sistemde bulunan uygulamaları özelleştirebilsek süper olur.Mesela muzik ve video playera skinler getirsinler.
Kilit ekranındaki ve Glance ekrandaki saatin çeşitli şekil ve şemaları olsun.Kilit ekranı sadece yukarı itilince giden pencere yerine 9-10 çeşit efekt koy bak nasıl insanların hoşuna gidecek.Yap bu tarz ruhu okşayan atraksiyonları bak bakalım ne güzel tepkiler geliyor eyy Ms.
Klasör mantığını Win 3.1 de dos ortamına getiren sen değilmisin ? bize bu özelliği Wp 8.1 Gdr1 ile verdin eyy vicdansız Ms.
çift tıkla açılan ekranı düşünüyorsunda çift tıkla kapan ekranı düşünmüyorsun. çift tıkla kapanı daha Gdr2 ile vereceksin bak LG senden gördü hem çift tıkla açıl hemde kapanı senden önce yaptı.Halen müzik & Video uygulamaların yerine 3.parto moli player ve Perfect Muzik gibi uygulamaları kullanıyoruz.Yap bize bir güzellikte çeşit çeşit bötü böcek koy...

Tepkiler: Esendağlı, emz ve BomberMAn_01

orian

Üye
Konsept işiyle uğraşanları işe alsa yeter bence

Tepkiler: BLasTeaR ve Rainesto

byibo

Üye
şu wp 10 ile müzik player inşallah sanatcı ve albüm kapağını gider kendi netten bulur .3 .parti uygulamalar pek işe yaramıyor ... önerisi olan varsada söylerse sevinirim.Mpatool bir türlü kullanamadım.
bahsettiğin özellik mix radio'da var tavsiye ederim
onları geçtim tagları iyi okuyamıyor müzik player çok ağır kulaklıklığı taktığımızda ekolayzır ayarlarına müzik playerden değilde ayarlardaki sesten girip düzenleyebiliyoruz sonra müzik playeri açarken o yeşil xbox tasarımı olan görüntü sizce ne kadar iyi yada güzel duruyor ?
kilit ekranındayken yada bekleme ekranındayken ses açma tuşuna basıldığı zaman çıkan geri ileri sar oynat durdur hoş güzelde ona birkaç özellik ekleyip ekran ortasına hizalasalar hoş olmaz mı ?

wpfurkan

Üye
Doğru vallahi şu s3'e sulu animasyonları bastı samsung doldurdu göz boyayan hava atma özellikleri çatır çatır sattı. Wp aslında sadeliği ile öne çıkan sistemdi ama artık en azından biraz yaşam biraz animasyon biraz canlılık katma opsiyonu olması lazım.

Tepkiler: BLasTeaR
Animasyon olmadan da başarılı olunabiliyor,bkz.iphone

Beyler haberiniz var mı bilmiyorum ama, ben facebook'tan windows Phone kullanıcıları kulübündeyim. Nawzil bu guruba girip şunu yazdı;

Hello everyone! smile ifade simgesi

I think you all know me.
I am Nawzil, also known as "the Windows Phone guy".

Emrah Kamalak told me you people talk a lot about me here, so I thought of joining this group.

I just searched my name in the group and found so many posts about me and screenshots my posts and tweets.

Nowadays most of you people are asking me "When is the next build of Windows 10 Technical Preview for phones coming?"
And the answer I always say is "It is coming soon, but I can't say an exact date", actually no one knows an exact date. There is no fixed date. There are some bugs which have to be fixed before releasing the next Technical Preview.
I pointed out one of those bugs on Lumia 930 on my Twitter some days ago, I think most of you saw that. There are some other bugs like that, and they have to be fixed before releasing the preview. So please be patient. It is coming very soon.
I have Windows 10 Technical Preview on my Lumia 930, and it has so many bugs. So even I am waiting for those bugs to be fixed.
Please don't message me again and again asking about this, my answer is the same.

I did not say it will come on April 2, may be you people misunderstood one of my posts and thought I said it is coming on Thursday, but I did not say that.
A member of this group told me that some members here said that I am a "liar" and I am fooling you people. I don't care if you believe me or not. I do what I do for Windows Phone users and enthusiasts like you, it doesn't matter to me if you believe me or say I am a liar.

Please comment below in English only, so I can understand.
Mobildeyim dise ss atamıyorum