Microsoft, Windows 10 fall creators güncellemesini 17 Eylül'de yayınlayacak. Bu güncellemenin Mobile versiyonuna ise feature2 adı verilmişti. Yani mevcuttaki Insider Fast sürümlerini kararlı versiyonu 17 Eylülde yayınlanacak muhtemelen. O tarihten sonra neler olacağı ise şimdilik bilinmiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Katılıyorum. 152X yapılarda kaldılar. PC' deki gibi 16XX yapılar yüksek ihtimal hiç gelmeyecek sanırım... Cshell' de gelmeyeceğine göre yapacak bir şey yok.
Uygulamanın mağazadan kaldırılmasından bir kaç ay önceden de bende yüklemeden sonra çalışmıyordu,hata da vermiyordu..
Uzun zamandır Browser aracılığıyla flipboard'ı kullanıyorum. Telefondakini de pek aratmıyor.
Bilgisayardan giriş yapıp gerekli ayarları yaptıktan sonra, aynı ad ve şifre ile telefondan giriyorum.
Diğer sistemlere de alışabilirsiniz brz zorlasanız kendinizi! Mesela ben ios a alışamam diyordum, 1 ay içinde alıştım. Yok böyle bir kolaylık. Bütün bankalarla işlerimi şubeye gitmeden hallediyorum ve içim çok rahat! Adamlar harbi yapıyorlar uygulamaları iosa!!!
Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi
Diğer sistemlere de alışabilirsiniz brz zorlasanız kendinizi! Mesela ben ios a alışamam diyordum, 1 ay içinde alıştım. Yok böyle bir kolaylık. Bütün bankalarla işlerimi şubeye gitmeden hallediyorum ve içim çok rahat! Adamlar harbi yapıyorlar uygulamaları iosa!!!
Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi
lumia 925 windows 10 yüklemek için kayıt defteri düzenlendi ama insider uygulaması "sunucu hatası" bir bağlantı hatası sizin için proğramları indirmemize engel oldu. saat tarih bağlantı ayarlarını kontrol edin diyor.
Temiz kurulum olsun dedik elimizde kaldı