İşte bende onu merak ediyorum. Mantıksal olarak her mesajda ayrı oturum (bir nevi "sekme") sistemi kullanıyoruz ki bu çok güzel bir şey. Lâkin, sistem aynı kişiyle yazışmaya, ayrı sekme açma olayı sistemsel bir hata bence. Anladığım kadarıyla da bana özel bir hata değil.
İşte bende onu merak ediyorum. Mantıksal olarak her mesajda ayrı oturum (bir nevi "sekme") sistemi kullanıyoruz ki bu çok güzel bir şey. Lâkin, sistem aynı kişiyle yazışmaya, ayrı sekme açma olayı sistemsel bir hata bence. Anladığım kadarıyla da bana özel bir hata değil.
Build 10049' un fast ring bir güncelleme olduğunu unutmayalım. Slow ringe geçerek sorunları giderilmiş halini kullanabilirsiniz. Tabi biraz gecikmeli olarak
Build 10049' un fast ring bir güncelleme olduğunu unutmayalım. Slow ringe geçerek sorunları giderilmiş halini kullanabilirsiniz. Tabi biraz gecikmeli olarak
Elbette öyle ama yeni eklenen bir özellikten söz etmiyorum ki daha önce çalışan "bridge mode protocol" özelliği tekrar bozulmuş. Böyle bir hatayı MS gibi bir yazlım devi nasıl yapabiliyor anlamak mümkün değil.
Boşa beklemeyin ya adam vereceğim dedi zaman vermedi, ekstra zaman istedi o zamanı da sonuna kadar kullanacaktır emin olun. Gelirse seviniriz ama ben beklemiyorum umarım gabe bu lafları ağzıma tıkar akşam
Boşa beklemeyin ya adam vereceğim dedi zaman vermedi, ekstra zaman istedi o zamanı da sonuna kadar kullanacaktır emin olun. Gelirse seviniriz ama ben beklemiyorum umarım gabe bu lafları ağzıma tıkar akşam
@alaca61 Yeni olduğunuzdan dolayı gereken anlayışı göstermeye çalıştım ancak çok fazla gereksiz ve ilgisiz mesaj yazıyorsunuz.
Bu tutumu sürdürmeniz halinde cezai işlem yapmak zorunda kalacağız.
Mesaj ve yorumlarda gereksizliğe ve aşırıya kaçmamaya özen gösterirseniz çok iyi olur.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Geleceği zaman yabancı kaynaklarda bir hareketlilik oluyor şu bu yok. Bu duruma göre bugün gelmeme olasılığı yüksektir ama bu gelmeyeceği anlamına gelmez tabi. Gelirse sürpriz olsun.