suyunsesi
Üye
Valla hatırlamıyorum ama telefonda mağazadan güncellemelere baktığımda en dipte ayın 23'ünü gösteriyor ve o tarihten bugüne kişilerim güncelleme almamış. Sürüm numarasını yukarıda yazdım. Sizdekinin sürüm numarası ne ki?@suyunsesi
Kardeşim, peki o gün mağazadan Kişiler uygulamasını güncellemiş miydin..?
Arkadaşlar bir sorum olacaktı,
WDRT ile cihaz sıfırlarken, Windows 10 'a geçerken de olsun hafıza kartının takılı olmasında bir sakınca var mıdır ..?
(Ben en son cihazı sıfırlayıp, Windows 10' a geçtikten sonra sd kartıda biçimlendiriyorum.)
Sürüm : 10.2.1163.0Valla hatırlamıyorum ama telefonda mağazadan güncellemelere baktığımda en dipte ayın 23'ünü gösteriyor ve o tarihten bugüne kişilerim güncelleme almamış. Sürüm numarasını yukarıda yazdım. Sizdekinin sürüm numarası ne ki?
Son İnsider 15215 kullanıyorum ve Kişiler uygulaması sürümü 10.2.1163.0 yüklü ve Kişiler açılırken kapanıyor halenSürüm : 10.2.1163.0
Not : Kararlı sürüm kullanıyorum.
Aynen ...Demek ki MS, kişiler uygulamasının güncellemesini de hatalı verip geri çekti. Siz o aralık yüklediniz. Biz ise görmedik bile.
Kişiler uygulaması için bunlar güncelleme sanırım vermeyecekler. Şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı. Ne yapalım bende Çarşamba günü basarım WDRT' yi...Son İnsider 15215 kullanıyorum ve Kişiler uygulaması sürümü 10.2.1163.0 yüklü ve Kişiler açılırken kapanıyor halenMutlaka yeni bir sürüm gelmesi gerek, yarın öğleye kadar gelmezse sıfırlamayı düşünüyorum ...
Kontrol ettim, sıfır sıkıntı. (Rehberim hariç.)Şuanda mağazaya girilmiyor. Twiter uygulamasındamı sorun var yoksa genel olarak herkesmi giremiyor.
Düzeldi şuan bir sorun yok. Senin kişiler uygulaması ne alemde düzelme yokmu...Twitter da bir sorun yok. (Kararlı yapıdayım)
Maalesef, güncellemede gelmedi. Çarşamba günü WDRT yolu gözüktü...Düzeldi şuan bir sorun yok. Senin kişiler uygulaması ne alemde düzelme yokmu...
Telefonu sıfırlamak çözüm olmuyormu.Maalesef, güncellemede gelmedi. Çarşamba günü WDRT yolu gözüktü...
Ya yeni bir güncelemeyi bekle..Peki arkadaşlar, kişiler uygulamasının düzelmesi için ne yapacağız? Yoksa bunlar bir mağazaya güncelleme verecekler mi? Uygulama için..?
Kişilere ulaşmak için Skype' de giremiyorum atıyor sürekli...!
Diğer türlü, bu çarşamba cihazı sıfırlayacağım WDRT ile ...
@Sensation
@bozkirdangelen
@serinaga
SwiftKey klavye Windows 10 yolunda.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?