og1907
Üye
Çok garip bir durum bende böyle bir sorun yok.Ben telefonu 2 kez WDRT ile sıfırladım, hiç bir uygulama yüklemeden test ettim. 2 gün boyunca sıkıntı yoktu. Dün bir baktım gelmeye başladı. Çok önemli değil ama her açtığımda sinir ediyor.
İki cihazını da sıfırladım. Mesajlaşma+ uygulamasına hoş geldiniz sorunu düzeldi. Edgedeki problem düzelmedi.Kimisinde var bu sorun kimisinde yok. Anlayamadım gitti arkadaş.
Bir kaç gün içinde Mesajlaşma+ uygulaması hatası çıkabilir.İki cihazını da sıfırladım. Mesajlaşma+ uygulamasına hoş geldiniz sorunu düzeldi. Edgedeki problem düzelmedi.
Hayırlısı olsun, ben L950 telefonumu alalı çok olmadı. Bu yüzden ihtiyaçlarımı gördüğü yere kadar kullanıp sonrasında ben de bir android yaparım sanıyorum.
Ben hala 920 kullanıyorum 6 Yıl oldu sanırım telefon bozulmak üzere mağaza desen gelişmedi instagram hala sıkıntı en son güncelleme wp ye geliyor yada hiç gelmiyor ben S8plus düşünüyorumBen tam 4 kere denedim yapamadım, android bana hiç mi hiç tat vermedi, yapamadım. Bir kere daha kolay kolay bu sistemden çıkmam sanırım.
Bildiğim kadarıyla yokselam arkadaşlar maxicepe mtalktan girilmiyor,mtalka da en son daha giriş yapılamıyordu uygulamadan atıyordu silmiştim,mtalk benzeri maxicep forumu kullanabileceğim başka uygulama var mı
?Beyler Windows kullanıp akıllı telefon kullanan yokmu?
Ayrı bir konu açmak istemedim Tavsiyeniz varmı arama geldiğinde cevap verebiliyorum vb.
arkadaş sanırım akıllı saat yazacağına akıllı telefon yazmış. ben ilk okuduğumda ironi yapıyor bizim sistemle dalga geçiyor sanıp kale bile almamıştım?
Nasıl bir soru sorduğunuzu, biraz daha netleştirebilirseniz cevap veren mutlaka olur. : )
Valla bende merak etmiştim yaşayan varmı diye kimse bakmaz olmuş buralara yeni bir güncellemede yok kurudu kaldı buralarBurada herkes yaşıyor mu ? Geçen perşembeden beri ses soluk yokta merak ettim, acaba yarın yeni bir güncelleme var mı ?
Zaten ellerini çabuk tutmazlarsa masaüstünü de Google'a kaptıracaklar. Hatta Windows 10'u çıkarmasa çoktan kaptırmıştı bile. Hayır yani ben sistemi gerçekten seviyorum. Hayli alıştım. Görsellik güzel. Resimlerim rehberim vs de hesaba bağlı. Bırakmak da istemiyorum ama havayı dövüyoruz gibi bir hissiyat da varBu Microsoft, bu kadar büyük bir pazarı, gerçekten de beceriksizliğini resmen kabul edercesine çöpe atıyor.
Ben şundan da çok eminim ki, Microsoft'u bir yazılım devi olarak gören milyonlarca insan, artık o kadar da büyütüldükleri gibi bir yazılım devi olmadıklarını düşünmeye başlamışlardır. Belkide Windows'un masaüstü versiyonlarının ve ofis programlarının bile aslında büyütülecek kadar büyük yazılımlar olmadıklarını, neredeyse bu kadar beceriksiz yazılımcılarla bu programları bile biraz şansa yazdıklarını düşünmeye başlamışlardır...
C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products\windows device recovery tool ile indirilen dosyalarun c deki konumunu tam olarak nereye indiriyor yardımcı olurmusunz
Buraya bir bakın, ayrıntılı bir şekilde açıklamıştım ...Arkadaşlar bayağı buraya uzak kaldım. Bildiğim kadarı ile lumia 1520 yeni sürümlere kapatıldı. Hangi yöntemle Rs2 upgrade yapabiliyoruz yada bunun için bir yol olan konu var mı?
Bayağı geride kalmışım bu arada.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?