Aybars1979
Üye
olmamasının nedeni mağazadan indirilen previev sürümünün olması RC sürümü bulup (ARM için olan) onu ve sanırım birde ek bir şeyler var onu indirmeniz gerekiyor. ben yaptım şimdi buldu güncellemeyi. ilk başta sizdeki gibi idi bendede.Bende niye böyle çözemedim.
Bu gece bende yükleyeceğim, bir yenilik var mı ?1520 ye 950xl yaptım yukledim sıkıntı yok çok şükür (teşekkürler @papakudioflu )
Sağol hocam sonunda oldu.Buradan indirebilirsiniz :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
goze görünür bişey yokBu gece bende yükleyeceğim, bir yenilik var mı ?
son yapıyı yükledim. lakin 1520 gibi telefon kasıyor ve başlangıçta kaydırırken kutucuklarda takılmalar mevcut.bi önceki yapıda sıkıntı yoktu.bakalım sıfırlayıp tekrar deneyeceğim.yine takılmalar mevcutsa harbi rs3 derlemelerini kaldırmıycak demek.Ben sıfırlamadan kurdum. Siz bilirsiniz.
yüklenmesini istemediğinizi nereden biliyorsunuz? bu kadar bsit değişikliklerle yüklenmesine izin vererek aslında yüklenmesini istiyor olamaz mı?1020 mimi sizin telefon
benim anlamadığım Microsoft gibi dev bir firma nasıl göz yumuyor??? Bu kadar basit bir değişiklikle sürümün desteklenmeyen cihazlara yüklenmesine.
Aslında şeytan azaptan gerek derler ya Microsoft'un ki de tam olarak bu yani. Nokia cihazlar ve servisler bölümünü satın alalı tam olarak 3 yıl doldu bugün. Tesadüf mü yoksa bilerek mi yaptılar bilmiyorum ama resmen tüm Nokia telefonları sistem dışında bıraktılar.
ben L1520 ye son yapıyı yükledim. başlangıç ekranındaki kutucukları aşağı ukarı kaydırıken takılma ve kasmalar mevcut.sıfırladım yine nafile şimdi wp 8.1 döndüm. yeniden yükseltme yapacaktım acaba kod hatası falan mı yaptım diye. bu seferde windows 10 a yukseltilmiyor./windows 10 yükseltilmesi şuan için kullanılabilir değil uyarısı veriyor.ne ayak ne yapmıya çalışıyor bu microsoft anlamış değilim.Bence bilerek, muhtemelen yapılan anlaşma ve sözleşme sürelerine bağlı kaldılar, şimdi de artık serbest kalınca silip attılar ...
Bu arada L1520 yükleyenler nasıl ? Kasma vs. var mı ?
ben L1520 ye son yapıyı yükledim. başlangıç ekranındaki kutucukları aşağı ukarı kaydırıken takılma ve kasmalar mevcut.sıfırladım yine nafile şimdi wp 8.1 döndüm. yeniden yükseltme yapacaktım acaba kod hatası falan mı yaptım diye. bu seferde windows 10 a yukseltilmiyor./windows 10 yükseltilmesi şuan için kullanılabilir değil uyarısı veriyor.ne ayak ne yapmıya çalışıyor bu microsoft anlamış değilim.
ben neden yükleyemedim interop u nasıl yüklenecek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?