Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

İnsider yapılarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Garantiyi bozmaz.

Tepkiler: ddnet
Buralar çok ısısız kalmış

Tepkiler: maydinmaydin ve Aybin.Kilic
İsteksiz bir şekilde mecburî android cihaza geçiş yaptım. Sağolsun Microsoft Türkiye pazarına çok değer veriyor!!! Lumia 950 / 950 Xl gibi bir cihazı operatör firmalar vermiyor hatta operatör firmaları geçtim piyasa da doğru düzgün satış yapan firma sayısı bile parmakla sayılacak kadar az!!!
Bir de yazılım ve mağaza halen gelişemiyor. Bir güncelleme ile çalışan uygulamaların çalışmaması gibi süprizler de buna etken oluyor.
Gerçekten eski mesajlara bakıyorum bildirim paneli gibi bir özellik için sayfalar dolusu mesajlar atmıştık.... Yazık oluyor bu sisteme. Koskoca Microsoft yazılım firması ama bir kez olsun kullanıcılarına ses veremedi. Basit şeyler istedik Microsofttan halbuki...

Tepkiler: maydinmaydin, remzi33, og1907 ve 6 diğerleri

mp2934

Üye
size de onedrive depolama doldu bildirimi geliyor mu?Verdikleri kapasiteyi mi azalttılar acaba

2 sene önce 100 GB alan vermişlerdi. Şimdi o verdikleri alanın süresi doldu. Belki ondan kaynaklı olabilir

Tepkiler: suyunsesi

0MG90

Üye
Arkadaşlar aşağıdaki konudan yazanlara göre 1320'yi W10M'a yükselttim ama ayarlar falan sıfır. OneDrive'a PC'den baktım eski ayarlar yedekte duruyor. Bunu nasıl telefona geri yüklerim? Yedekleme de geri yükle falan yok?

Desteklenmeyen Lumialara Windows 10 Mobile Kurulumu

15042 yolda gelir birazdan
15043 olacaktı o

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
15043 (Fast) yayınlandı.

Son düzenleme:
Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada mobil için yenilik yok. Ufak tefek bişeyler varsa da bulan söylesin.

Tepkiler: suyunsesi

4MaGuS

Üye
2019 sonu window mobile bitiyormuş diye bir şey duydum doğrumudur

serinaga

Üye
Yüklemeye hazırlanıyor
%44'te takılı kaldı yarım saattir ...
Akşam kendi haline bıraktım, sabah baktım yüklenmiş, şimdi karıştırıyorum bakalım var mı bir değişiklik diye, ilk dikkatimi çeken klavye hızlanmış, bu yazıyı yazarken hiç takılmadı
Telefon daha bir hızlanmış, akıcı yağ gibi kayıyor ...

ddnet

Üye

herkese selam..

bende insider olayım dedim. telefon lumia 640... ama telefon saatlerdir microsoft logosunda takılıp kalıyor. yada microsoft yazısında... nasıl kurtarabilirim ? recovery tools denemedim henüz.. ama varsayalım orada da kurtaramadık.. peki garantiye göndersem hallederler mi ?

Bence her türlü hallolur, sıkıntıya girme. En kötü ihtimalde, "Telefon güncelleme aldı, güncellenirken kilitlendi. Tuş takımından sıfırladım (Microsoft'un önerdiği bir olay olduğundan garanti dışı bıraktırmaz) yine düzelmedi." dersin.

Tepkiler: ddnet