Aybin.Kilic
Üye
İnsider yapılarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Garantiyi bozmaz.selamlar..
sanırım son insider yapıda telegramın sorunlu olduğu söyleniyordu. yabancı forumlarda okumuştum
benim bir sorum var belkide yeri burası değil ama.. acaba kararlı sürüm dışında insider kullanmak telefonun garantisi hakkında bir sorun yaratıyor mu? Garantinin iptal olması vs gibi ? Bunu bileniniz var mı? Eğer garantide sorun olmuyorsa insider olacağım bende o açıdan soruyorum.
Windows 8.1 yedeği ise wm10 ile yüklenmez diye hatırlıyorum. Eğer wm10 yedeği ise telefonu sıfırlayıp yedekten kurulumu seçin.Arkadaşlar aşağıdaki konudan yazanlara göre 1320'yi W10M'a yükselttim ama ayarlar falan sıfır. OneDrive'a PC'den baktım eski ayarlar yedekte duruyor. Bunu nasıl telefona geri yüklerim? Yedekleme de geri yükle falan yok?
Desteklenmeyen Lumialara Windows 10 Mobile Kurulumu
kararlı mı?15042 yolda gelir birazdan
15043 olacaktı o
kararsızkararlı mı?
Yüklemeye hazırlanıyorYükleme yapan var mı ?
Evet bir bilgi bekliyoruz. Redstone 3 için son tarih mi? Yeni bir sistem mi hazırlanıyor? Yoksa komple bir son mu?2019 sonu window mobile bitiyormuş diye bir şey duydum doğrumudur
Zaten ms den yenilik beklememek lazım.Bu arada mobil için yenilik yok. Ufak tefek bişeyler varsa da bulan söylesin.
%44'te takılı kaldı yarım saattir ...Yüklemeye hazırlanıyor
%44'te takılı kaldı yarım saattir ...
Akşam kendi haline bıraktım, sabah baktım yüklenmiş, şimdi karıştırıyorum bakalım var mı bir değişiklik diye, ilk dikkatimi çeken klavye hızlanmış, bu yazıyı yazarken hiç takılmadı
Telefon daha bir hızlanmış, akıcı yağ gibi kayıyor ...
Bence her türlü hallolur, sıkıntıya girme. En kötü ihtimalde, "Telefon güncelleme aldı, güncellenirken kilitlendi. Tuş takımından sıfırladım (Microsoft'un önerdiği bir olay olduğundan garanti dışı bıraktırmaz) yine düzelmedi." dersin.herkese selam..
bende insider olayım dedim. telefon lumia 640... ama telefon saatlerdir microsoft logosunda takılıp kalıyor. yada microsoft yazısında... nasıl kurtarabilirim ? recovery tools denemedim henüz.. ama varsayalım orada da kurtaramadık.. peki garantiye göndersem hallederler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?