papakudioflu
Emekli Yönetici
Sanırım bu özellik son olarak Windows 10 pc için gelmişti. Yakında mobil için de gelecektir. Tabi denemek isteyenler yine deneyebilir."Başlarım sizin vereceğiniz varsayılan tema renklerine ben kendi istediğim rengi kullanmak istiyorum kardeşim" diyorsanız; evet, sonunda sizi duyan birileri var. XDA da hazırlanan bir uygulama ve kayıt defterindeki birkaç değişiklik sonrasında istediğiniz renklere ulaşmanız mümkün.
DHTAceentGenerator uygulamasını telefonunuza kurun.
Uygulamayı telefonunuzda açın
Uygulama ana ekranında kullanmak istediğiniz rengi seçin
Seçiminizin ardından aşağı kısımda oluşturulmuş kodu "Clipboard" butonuna basarak kopyalayın.
Interop Tools aracını açıp "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Control Panel\Theme\Themes bölümüne gidin.
Bu başlık altında bulunan "SpecialColor" kısmına tıklayın ve gelen ekrana kopyaladığınız renk kodunu yapıştırın.
Daha sonrasında ise Renkler başlığı altından yeni renginizi kullanmaya başlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni yapıyı yükledikten sonra, kontrol ederken bir baktım Glance SCreen ekranı pasif durumda ve açık durumdaki hiç bir görüntü yok..Şu takvim sorunu can sıkmaya başladı
Bölgeyi abd,, dilide ing.yapınca doğum tarihlerini falan gösteriyor.Şu takvim sorunu can sıkmaya başladı
Cep Telefonunuzun modeli L 620 mi ?Bende ki takvim sorunu bir sonra ki güne kendini güncellemiyor illa boyutunu değitirerek yeniliyorum
Bölge dil değiştirmede işe yaramadı hatta daha beter oldu şimdi hiç göstermiyor
Evet ve kararlı sürüm yüklüCep Telefonunuzun modeli L 620 mi ?
bence nav bar'dan arama tuşunu kaldırsınlar yerine cortana tuşu eklensin.Windows 10 Mobile rs_3 yani Redstone 3 ile üçüncü parti klavye uygulamalarına destek geleceği ayrıca navbar için interaktif Cortana butonu da ekleneceği iddia ediliyor. Haber henüz sağlam kaynaklar tarafından teyit edilmedi.
Ben öncelikle OTG desteği ve tek tık ile açık uygulamaları kapatma özelliği bekliyorum, yoksa bizim klavyemiz zaten çok iyi, cortana ise bizim ülkemizde ne zaman aktif olur Allah bilir.Windows 10 Mobile rs_3 yani Redstone 3 ile üçüncü parti klavye uygulamalarına destek geleceği ayrıca navbar için interaktif Cortana butonu da ekleneceği iddia ediliyor. Haber henüz sağlam kaynaklar tarafından teyit edilmedi.
geçen lumia 920 yi 8,1 döndürmek için gerekli programı bir şekilde kurdum ancak yazılım indirme kısmında aynı yapıyı indirdi 8.1 i indirmesi gerekirken anlamadım bıraktım bendeBu arada Windows Phone 8.1'e dönüp temiz kurulum yapayım diye düşünenler varsa şimdilik bu düşüncelerinden vazgeçseler iyi olur çünkü MSA hesabına giriş yapılmıyor.
Bu arada Windows Phone 8.1'e dönüp temiz kurulum yapayım diye düşünenler varsa şimdilik bu düşüncelerinden vazgeçseler iyi olur çünkü MSA hesabına giriş yapılmıyor.
Bu yapıda parlaklık ayarı çalışmaya başlamış, yeni farkettim, önceden sadece otomatik düzgün çalışırdı, şimdi düşük-orta-yüksek ayarları da çalışıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?