serinaga
Üye
Ufak tefek sorunlar yok değil elbetteki var neticede insider sürüm kullanıyoruz umarım 1-2 güne düzelir.Microsoft Edge yazı yazarken, atmaya başladı
Ufak tefek sorunlar yok değil elbetteki var neticede insider sürüm kullanıyoruz umarım 1-2 güne düzelir.
atılıyor diye duydum ama hiç denk gelmedim en iyisi youtube da görsel bir örnek aramak.arkadaşlar yurtdışından gelen lumia telefona yazılımla imei atılıyo mu
Windows Hesap MakinesiArkadaşlar bir şey sorucam bu hesap makinesi nerde bir bende mi yok oldu acaba
Süper onlline ve Türkcell abonesi iseniz VPN tarzı programı çalıştırıp öyle indirmeyi deneyiniz....Güncelleme geldiğinden beri indirmeye çalışıyorum inmiyor. İlla ki bir yerde takılıyor(indirme devam etmiyor) bekleyince güncelleme ekranı açılmaz oluyor. kapatıp açınca baştan başlayıp aynısı oluyor.
Yok abi ttnet yaSüper onlline ve Türkcell abonesi iseniz VPN tarzı programı çalıştırıp öyle indirmeyi deneyiniz....
O zaman ali cengiz oyunu yap. Tarihi bir hafta ileri al. Güncellemeyi de yavaş yap. Telefonu kapat aç. Tekrar hızlı yapıp güncelleme kontrolü çek , kurmayı deneYok abi ttnet yaşimdi vpn kurdum yine fayda etmedi yarın sabaha kadar yüklemezse sıfırlayacağım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?