Aybin.Kilic
Üye
Bir kaç gün önce telefonu sıfırladım. Sinir bozucu kısım olan uygulamaları ve oyunları tekrar kurmaya başladım ama o ne mağazada çoğu uygulama buhar olmuş. Microsoft amca temizlik yapmış!!!
Hangi uygulamalar kayıp???Aynen, geçen hafta bende sıfırladım, severek kullandığım çoğu uygulama maalesef yüklenmiyor artık, hatta para ile satın aldığım bir uygulama da çöp olmuş. Bir yandan düşünüyorum da demek ki bu uygulamalar güncelleme almadığından sistemi kasıyormuş diyorum, diğer yandan gitti güzelim uygulama diye kahroluyorum, başlıyorum muadilini aramaya ...
3/4 u gitti yani.Microsoft, 100 bin civarında uygulamayı mağazadan kaldırmış diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilrmiyorum
Kaldırılan uygulamalar, hiç bir işe yaramayan ya da uyumsuz olan, ya da geliştiricinin yapılan uyarılara rağmen gerekli değişiklikleri yapmadığı uygulamalardır.Microsoft, 100 bin civarında uygulamayı mağazadan kaldırmış diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilrmiyorum
O uyarılar yaş sınırı ayarlamasıyla ilgiliydi yapmazsanız kaldıracağız diye e posta atıp duruyorlardıKaldırılan uygulamalar, hiç bir işe yaramayan ya da uyumsuz olan, ya da geliştiricinin yapılan uyarılara rağmen gerekli değişiklikleri yapmadığı uygulamalardır.
Benim de iki uygulamam vardı(deneme amaçlı ve yayında olmayan) bana uyarı geldi, şu tarihe kadar ilgilen yoksa yayından kaldıracağım diye..
başta mesaj uygulamasında sıkıntı vardı bende ama çok kullanılan bir uygulama değil malum whatsapp falan var. bugün birkaç mesaj attım sıkıntı yoktu.Son yapıda durum nasıl geçilir mi kararlı sürüm çıldırttı beni
Mesaj uygulaması kararlı yapıda bozuldu aynı kişiden onlarca var kişiler uygulaması da bozuldu bugün çıldırmaya başladım iyicebaşta mesaj uygulamasında sıkıntı vardı bende ama çok kullanılan bir uygulama değil malum whatsapp falan var. bugün birkaç mesaj attım sıkıntı yoktu.
Preview sürümünü önce iOS ve Android için verirlerse bayağı gülerimBu Paint 3D çok eğlenceli olacak ama kalem destekli cihazlarda çok daha güzel olurdu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o nasıl olacak ki zaten markette var preview sürüm.Preview sürümünü önce iOS ve Android için verirlerse bayağı gülerim
Bilgisayarım olmadığı için takip etmiyorum şimdi gördüm pc için varmış preview sürümü.o nasıl olacak ki zaten markette var preview sürüm.
daha telefona yada pc ye düşmemiş yada reklamı yapılmamış pek çok güzel ve işe yarar uygulama var aslında. diğer platformlarda olupta bizde olmadığını düşündüğümüz ve hatta diğer platformlardakinden daha iyi olupta reklamı yapılmadığı için bilinmeyen uygulamalarda var. örneğin daha telefona düşmemiş olan blink clipset bence çok güzel bir uygulama.Bilgisayarım olmadığı için takip etmiyorum şimdi gördüm pc için varmış preview sürümü.
Oooo hızlı döndün bakıyorumYapı 14959 yayınlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?