papakudioflu
Emekli Yönetici
Windows 10 kamera özellikler gelişiyor
Scene Analysis (Advanced Photo mode): Otomatik sahne analizi yaparak , HDR, flaş açma kapama veya ultra düşük ışık moduna kendisi geçebiliyor.
OİS : Kamera odaklı tüm lumia cihazlarda bulunan OİS desteği , Windows Phone kamera uygulamasına entegre ediliyor.
genel olarak Windows 10 görüntüleme özellikleri: video HDR, Video sabitleme, Gelişmiş Fotoğraf modu, Resim + video modu, Pürüzsüz Yakınlaştırma ve daha fazlası olarak sıralanıyor.
Yeni Kamera Özellikleri:
- 4K Video Kaydı
- Bağımsız Flaş Kontrolü
- Genişletilmiş Değişken fotoğraf dizisi
- Yüz algılama
- Değişken kare hızı
- Video çekimi sırasında yakınlaştırma
- Video HDR
- Kare boy oranı çözünürlükleri
İşte bunlarla beraber adam akıllı ultra donanımlı bir kamera odaklı bir telefon çıkarmazlar tüüü MS ye. 1020 nin üst modelini çıkarsınlar ama bu sefer en ileri işlemci ve ram kombinasyonunu kullansınlar. Umarım 1020 deki yaptıkları hataya düşmezler.Windows 10 kamera özellikler gelişiyor
Scene Analysis (Advanced Photo mode): Otomatik sahne analizi yaparak , HDR, flaş açma kapama veya ultra düşük ışık moduna kendisi geçebiliyor.
OİS : Kamera odaklı tüm lumia cihazlarda bulunan OİS desteği , Windows Phone kamera uygulamasına entegre ediliyor.
genel olarak Windows 10 görüntüleme özellikleri: video HDR, Video sabitleme, Gelişmiş Fotoğraf modu, Resim + video modu, Pürüzsüz Yakınlaştırma ve daha fazlası olarak sıralanıyor.
Yeni Kamera Özellikleri:
- 4K Video Kaydı
- Bağımsız Flaş Kontrolü
- Yüz algılama
- Değişken kare hızı
- Video HDR
Windows 10 kamera özellikler gelişiyor
Yeni Kamera Özellikleri:
- 4K Video Kaydı
- Bağımsız Flaş Kontrolü
- Yüz algılama
- Değişken kare hızı
- Video HDR
İşte bunlarla beraber adam akıllı ultra donanımlı bir kamera odaklı bir telefon çıkarmazlar tüüü MS ye. 1020 nin üst modelini çıkarsınlar ama bu sefer en ileri işlemci ve ram kombinasyonunu kullansınlar. Umarım 1020 deki yaptıkları hataya düşmezler.
Gelişmemizi istemiyorlar hep Amerikan'ın oyunu bunlarMicrosoft her seferinde sınav zamanına denk getirmeyi nasıl başarıyor acaba ?
gülmezler merak etmeyin yeter ki doğru olarak kullanın google a yazdığınızda bile tonla örneğini bulabilirsinize öyle olsun o zaman, olurda ingiltereye amerikaya giderde I am liking this music deme şansınız olursa tekrar düşünün gülmesinler.
Dostum bana sorarsan 810 bile az1030 çıksa bunların hepsini desteklese sd 810 ile gelse çok iyi olur
Evet aslında o maddeyi Türkçeye çevirmemek lazımdı ama neyse."Değişken kare hızı" derken slow/fast motion özelliğini mi kastediyor ki
bakalım eski lumialara neler getireceklerEvet aslında o maddeyi Türkçeye çevirmemek lazımdı ama neyse.
Bu arada maddeler arasında belirtmeyi unuttum. OİS desteği derken aslında DİS demem lazımdı. Yanı dijital görüntü sabitleme. Bu sayede görüntü sabitleme için donanım ihtiyacı ortadan kalkıyor.
Snapdragon 810, Android cihazlarda ısınma sorunuyla gündeme geldi ama o sorunlar da çözüldü. Snapdragon 810'un sonra bu yıl içinde Snapdragon 815 ve yıl sonuna doğru Snapdragon 820 de piyasaya sunulacak.Dostum bana sorarsan 810 bile azbu sefer varsa daha iyisi onunla gelsin. Ne bilim intel falan olabilir exynos var yada S815
815 in 2015 in sonu hatta gecikebileceği de söyleniyor. 820 için de 2016 yı işaret ediyorlar ama inşallah dediğiniz gibi olurSnapdragon 810, Android cihazlarda ısınma sorunuyla gündeme geldi ama o sorunlar da çözüldü. Snapdragon 810'un sonra bu yıl içinde Snapdragon 815 ve yıl sonuna doğru Snapdragon 820 de piyasaya sunulacak.
Daha doğrusu şu; bu özelliklerin ne kadarı Lumia Kamera uygulamasına gelecek. Gerçi Lumia Kamera ile Microsoft'un kamera uygulaması birleşip varsayılan kamera uygulaması olarak sunulur büyük ihtimalle.bakalım eski lumialara neler getireceklerbunlardan kaçı desteklenecek telefonlarımız tarafından
dis yazılım olarak sunulacak o zaman peki ois cihazlarında da kullanılacak mi iki tür sabitleme olunca da telefon videolarda sağa sola çevirmelerde tepkimeler gecikir gibi geliyor bana, yoksa ois cihazları için özel bir ayarlama yapılması lazım aç kapa tarzında bir şey olsa fena olmaz aslındaEvet aslında o maddeyi Türkçeye çevirmemek lazımdı ama neyse.
Bu arada maddeler arasında belirtmeyi unuttum. OİS desteği derken aslında DİS demem lazımdı. Yanı dijital görüntü sabitleme. Bu sayede görüntü sabitleme için donanım ihtiyacı ortadan kalkıyor.
Ali Kemal abi bu Microsoft'un geliştirdiği Hyperlense hakkında bir şey söylemediniz hiç, nasıl olacak bu uygulama, telefona mı gelecek ne zaman gelecek, böyle haberleri sizden duymamız lazımvideoyu izlediğim kadarıyla adamlar manyak bir yazılım geliştiriyorlar, neredeyse çağ atlatacak. Abartmış olabilirim ama benim gözümde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?