bozkirdangelen
Üye
değişmeyen tek şey inmiyor olmasıTelefon Güncellemesi ekranına aşağıdaki yazı geldi..daha doğrusu düştü diyelim..
updates are available
windows phone 8.1 preview env bundle - User-downloadable content for all OS 10.0.14946.1000 mobile phone devices
Download
Ancak, download tuşuna dokunulduğunda da yine %0 elde var sıfır devam ediyor..
Bu güncellemeyi yükleme yöntemini microsoft yönetimi duysa şaşkınlıktan dillerini yutarlar.iniyor artık
slow ring e geçip denetleyn guncelleme yok diyexek sonra tekrar fast a gwçip deneyin bulup indiriri olmazsa buda, telefonu uçak moduna alın tarih saat kısmına girip 7 gun ileri alın yani 28 i yapın ardından tekrar başlatın uçak modunu kapatıp kontrol edin bulacak ama muhtemelen hata verecek bu normal sonra tarih saati oto yapıp tekrar deneyin yine olmama olasılığı var ki olmazsa bi aç kapa daha yapıypruz ardından slow a geçip deniyoruz sonra fasta gwçip deniyoruz oluyor, ben boyle yaptım ayrıca değişik bişey göremedim
Yok artık Lebron James!!! Hiç uğraşamam. Adımız zaten ali cengizciye çıkmışiniyor artık
slow ring e geçip denetleyn guncelleme yok diyexek sonra tekrar fast a gwçip deneyin bulup indiriri olmazsa buda, telefonu uçak moduna alın tarih saat kısmına girip 7 gun ileri alın yani 28 i yapın ardından tekrar başlatın uçak modunu kapatıp kontrol edin bulacak ama muhtemelen hata verecek bu normal sonra tarih saati oto yapıp tekrar deneyin yine olmama olasılığı var ki olmazsa bi aç kapa daha yapıypruz ardından slow a geçip deniyoruz sonra fasta gwçip deniyoruz oluyor, ben boyle yaptım ayrıca değişik bişey göremedim
iniyor artık
iniyor artık
Bilebildiğim kadarıyla bu 14946'ya bir düzeltme güncellemesiArkadaşlar yeni bir yapı mı geldi ? Benim mi haberim yok ? Başlık 14951 yazıyor. Bir türlü inmeyen ve yüklenmeyen Dil güncellemesi (14946), Windows Phone 8.1 preview end (14946) güncellemesi derken ne ara geldiYoksa Microsoft bazılarımızı kara listeye mi aldı da oyalayıp duruyor ??? Bir bilen varsa ...
Nasıl yapıcaz onu? Yani hangi hayalet güncelleme bu? Benimki hala %0 da takılıyor [emoji30] sinirimden çatlayacağım şimdiNihayet yeni yapıyı yükleyebildim, bunun için öncelikle şu askıda kalan hayalet güncellemeden kurtulmak gerekiyor ...
Sıfırladım ve hatalı güncelleme ekranında var olan %0 kalıcılığı gitti.Hakkında kısmından sıfırlayınca düzeliyor mu
mTalk'tan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?