Silisyaa
Üye
3gye almayı dene hocamEkranı kırık olarak 640xl aldım. Çinden ekran aldım değiştirdim ekranı. Hiç kullanmadan da win10 a yükselttim. O yüzden sorun ekranda mı yazılımda mı çözemedim. Şimdi sizde de aynı sorun olduğunu görünce karar verdim ki sorun yazılımda demek ki. Biraz 8.1de kullanayım bakalım.
W10M insider sürümünde de varmı dokunmatik ekran sapıtması sorunu.
Yok böyle saçmalık ya. WP8.1 de sorun yok, 10 a geçince dokunmatik çalışmıyor.Hocam 4.5gde
3gye almayı dene hocam
Eğer 8.1 sorunsuz çalışıyorsa yazılımdan olma ihtimali yüksek.Zaten hiç 4.5g kullanmadım ki. 10586lı sürümde durcam bide böyle deniyim.
Yok böyle saçmalık ya. WP8.1 de sorun yok, 10 a geçince dokunmatik çalışmıyor.
Tamam ama neden sadece bu cihaz da sorun var.Eğer 8.1 sorunsuz çalışıyorsa yazılımdan olma ihtimali yüksek.
Firmware sorunudur belki.Tamam ama neden sadece bu cihaz da sorun var.
Hocam Microsoft markalı cihazları da teleservice çok bekletiyor mu. Zaten cihazlar yeni cihaz bekliyoruz diye aylarca bekletirler mi yine. Hiç servise gönderen olmuş mu bilginiz var mı?Firmware sorunudur belki.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Tamam ama bu firmware bir tek benim cihazımda yok ki. Normal WDRT'den sıfırladım cihazı. 8.1de sorun yok ama Windows 10 geçince sapıtıyor dokunmatik. Bir tek ben kullanmıyorum ki bu 640XL'ı. Herkeste aynı firmware aynı Windows sürümü var. Abi senin bildiğin bir şey var mı bu konu da yada bir fikrin. @papakudiofluFirmware sorunudur belki.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Bence 8.1de iyi ise birkaç ay orada kal. Sistem oturunca yine denersin bi ara. Ben de 8.1e dönebilseydim keşkeTamam ama bu firmware bir tek benim cihazımda yok ki. Normal WDRT'den sıfırladım cihazı. 8.1de sorun yok ama Windows 10 geçince sapıtıyor dokunmatik. Bir tek ben kullanmıyorum ki bu 640XL'ı. Herkeste aynı firmware aynı Windows sürümü var. Abi senin bildiğin bir şey var mı bu konu da yada bir fikrin. @papakudioflu
Finalden insidera geçiyorum bakalım bi etkisi olacak mıBence 8.1de iyi ise birkaç ay orada kal. Sistem oturunca yine denersin bi ara. Ben de 8.1e dönebilseydim keşke
Kişiler uygulamasının ayarlar kısmında hesap ekleme/kaldırma seçeneği varArakadaşlar Lumia 920 telefonumu epeydir kullanmıyordum, geçici olarak birine vereceğim fakat rehber eşitleme vs. yapılabilmesi için sıfırlama yapmadan kullaınıcı kişiyi değiştirme mümkün mü? (Daha önce yoktu böyle bir şey belki güncellemeler ile vermişlerdir diye soruyorum)
Hiç servislik işim olmadı daha. Artık olursa da para iadesi olacak galiba cihaz olmadığına göre.Hocam Microsoft markalı cihazları da teleservice çok bekletiyor mu. Zaten cihazlar yeni cihaz bekliyoruz diye aylarca bekletirler mi yine. Hiç servise gönderen olmuş mu bilginiz var mı?
Cihazı bu sabah göndermiş birine süper moral olduHiç servislik işim olmadı daha. Artık olursa da para iadesi olacak galiba cihaz olmadığına göre.
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
yeni yapıdan ses soluk çıkmadı. Alışmıştık haftada bir yeni güncellemeye.
Bugün yarın Yapı 14940 ya da 14941 yayınlanabilirAynen ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
onlara neredeyse 2 günde bir güncelleme geliyor. aslında en son ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum wrod,excel vb. yalnız bu yapıda benim tel ilk bir kaç gün çok zor şarj oluyordu gerek usb gerekse kablodan ama dünden buyana garip bir şekilde şarj olduğu gibi pilde bitmiyor sabahtan beri instigramdan çıkmadım şarj hal %45.muhtemel bugün gelir office uygulamaları güncellendi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?