mehmetisler
Üye
telefon modelin neMICROSOFTMDG güncellemesi geldi. Mdg ne?
firmware güncellemesi oluyor o telefona sistemsel değilse donanımsal yenilik eklemek yada donanımla yazılımın daha stabil çalışmasını sağlıyorMICROSOFTMDG güncellemesi geldi. Mdg ne?
lumia 550 telefontelefon modelin ne
firmware güncellemesi oluyor o telefona sistemsel değilse donanımsal yenilik eklemek yada donanımla yazılımın daha stabil çalışmasını sağlıyor
Çift tıkla uyandır vardı zatençift tıkla uyandırma falan gelmiştir
Takvimdeki son 3 günü sırayla gösterme olayı cihazı sıfırlamamla düzeldi.
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Normalde kapasitif ekranlar özel bir kaç madde ve canlı hariç çoğu eşyayı algılamazlar donanımsal olarak.Güncelleme ekran ile alakalı imiş. Öncesinde ekrana herhangi bir cisimle dokunulduğunda dokunmatik çalışıyordu. Şu an sadece parmak ile çalışıyor.
lumia 550 kullanıyorum. Ben bunun donanımdan kaynaklandığını sanıyordum. Bunun yazılımla olması mümkün mü? Dokunmatik hassasiyeti mi düşürülmüş acaba
Normalde kapasitif ekranlar özel bir kaç madde ve canlı hariç çoğu eşyayı algılamazlar donanımsal olarak.
Evet işte bu yüzden Ucuz ekran kullanılmıştır diye düşündüm. Cebimde iken telefon birilerini arıyordu. Ama dünkü güncelleme ile sadece parmağı algılıyor. Şaşırdım
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Ne sıkıntısı var hocam? Groove şu ana kadar gördüğüm en iyi stok müzik çalar diyebilirim.ya şu saçma Groove Music hatasıyla bi boğuşan bir ben miyim koca forumda? Cidden canımı sıkıyor. Sıfırlamaya da elim gitmiyor. Wifi ağımda yok. O kadar kurulumu baştan yapamam. Neyse bari ikinci yada üçüncü parti yazılımlara bakayım müzik dinlemek için.
Ne sıkıntısı var hocam? Groove şu ana kadar gördüğüm en iyi stok müzik çalar diyebilirim.
---------------------------------------------------------------
Edge tarayıcı eskiden arkaplanda indirme yapamıyordu,hala öyle mi acaba?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi olan Loco Music Player öneriyorum.ya şu saçma Groove Music hatasıyla bi boğuşan bir ben miyim koca forumda? Cidden canımı sıkıyor. Sıfırlamaya da elim gitmiyor. Wifi ağımda yok. O kadar kurulumu baştan yapamam. Neyse bari ikinci yada üçüncü parti yazılımlara bakayım müzik dinlemek için.
Selam arkadaşım bende dün gece farkettim aynısı bende de oldu groove u arka plana attım baktım müzik kesiliyor,telefonum pil tasarrufundaydı pil tasarrufunu kapattım öyle denedim baktım düzeldi,bilmem pil tasarrufundan mı kaynaklanıyor ben böyle çözdüm,ya şu saçma Groove Music hatasıyla bi boğuşan bir ben miyim koca forumda? Cidden canımı sıkıyor. Sıfırlamaya da elim gitmiyor. Wifi ağımda yok. O kadar kurulumu baştan yapamam. Neyse bari ikinci yada üçüncü parti yazılımlara bakayım müzik dinlemek için.
Bende açılıştan bir süre sonra örneğin iki gün sonra Messenger ve Instagram uygulamalarında ekran çalışmıyor. Uygulamalar açılıyor ancak ekranda nereye dokunursam dokunayım herhangi bir etkileşim olmuyor. Telefonu kapatıp açınca durum düzeliyor ancak bir iki gün sonra yine aynı sorun meydana geliyor. Diğer uygulamalarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu iki uygulamada böyle özel bir sorun var. Genel bir sorun ise bazen ekrana ilk dokunduğumda algılamıyor. Örneğin klavyede bişey yazacağımda harfe ilk dokunduğumda bazen algılamıyor ve ikinci dokunmadan itibaren klavye etkileşimli hale geçiyor gibi bir his alıyorum. Özellikle ekranın en kenarındaki İ harfi zaman zaman hiç basmıyor gibi davranıyor. Durumu tam çözemedim yani. Bir dokunma sorunu var sistemde. 820'de oynadığım Dream Leauge Soccer oyununu yükledim. Oyun 820'de sorunsuz oynanıyordu. Maç başlarken çıkan introlar ya da maç içerisinde gol attıktan sonra gelen tekrar görüntüler ekrana dokununca kapanıyordu ama 950'de hemen kapanmıyor. 820'de dokunur dokunmaz kapanırken 950'de dokunup biraz bekleyip parmağı çekince anca o şekilde kapanıyor. Bir anormallik var yani.
Loco da duruyor. Hakikaten pil tasarrufu modunda müzik çaları kapatmak gibi dâhiyane fikri kim ortaya attı ise gidip tebrik etmek istiyorum ya!!!!!Şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi olan Loco Music Player öneriyorum.
Merhaba. Zaten sorun pil tasarruf modunda. Pilden tasarruf edeceğiz diye Music Playeri sonlandırmak gibi dâhiyane fikri de microsoft yapardı!! Şimdilik =>> Müzik çalarSelam arkadaşım bende dün gece farkettim aynısı bende de oldu groove u arka plana attım baktım müzik kesiliyor,telefonum pil tasarrufundaydı pil tasarrufunu kapattım öyle denedim baktım düzeldi,bilmem pil tasarrufundan mı kaynaklanıyor ben böyle çözdüm,
evet şimdi tekrar denedim pil tasarrufunu açtım groove u arka plana attım müzik kesildi,pil tasarrufunu kapattım denedim düzeldi
mTalk'tan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?