Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Joe Belfiore, yaklaşık dokuz ay süren tatilin ardından yeniden Windows grubu görevine geri geldi. Bakalım bu süre içinde test ettiği İos ve Android platformlarında ne gibi deneyimler öğrenmiş ve ne kadarını Windows 10 Mobile'a uygulayabilecek.

Tepkiler: ddnet ve Krnl386
Bence Android ve iOS'la yarışamayacağını anlayıp, bu işi bitirelim der yönetime. Hala kullanıcı olarak bişeyler beklemek Windows 10 Mobile'den hayalperestlik olur.

Tepkiler: ademoz05 ve Krnl386

Krnl386

Üye
Kararlı sürüm önümüzdeki ay verirler sanırım?

Bay H

Üye
14393.189 numaralı yapının kullanıma sunulduğu belirtiliyor.

Tepkiler: Krnl386 ve furyzer0

Bay H

Üye
Evet, beklenen gelişme oldu; Evrensel Skype uygulaması ile SMS gönderilebiliyor 11.8.80 sürümü ile.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: flutewoddy ve furyzer0

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Yapı 14926 sürümünü yüklerken 800703ed hatası alanlar, SD kartı çıkartıp tekrar denerlerse yüklemeyi başarılı bir şekilde tamamlayabilirler. Tabi bunun garantisi yok.

slm arkadaşlar ben mağazada sorun yaşıyorum bir haftadır,face,twitter,mtalk bunları yükleyemiyorum hata veriyor neden acaba bir haftadır böyle yükleyemedim bunları bir türlü

serinaga

Üye

Bende herhangi bir sorun çıkmadı ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

slm arkadaşlar ben mağazada sorun yaşıyorum bir haftadır,face,twitter,mtalk bunları yükleyemiyorum hata veriyor neden acaba bir haftadır böyle yükleyemedim bunları bir türlü
sd kartı çıkartıp depolama alanı olarak telefonu seçin. Bir ihtimal düzelir

depolama alanı zaten telefon seçili yine de kartı çıkarıp öyle mi denemem gerek
Ayarlara girip hafıza kartına yönlendirme yapın. Telefonu kapatıp açın. İndirmeyi deneyin. Olmazsa depolama alanını değiştirin tekrar kapatıp açın. En son çare uygulamaları Depolamadan silin yeniden kurmayı deneyin

Arkadaşım telefonu sıfırladım şimdi kurdum hepsini oldu

mTalk'tan gönderildi

omerk88

Üye
arkadaşlar farklı bi konu olacak ama bu kişiler de Facebook senkronize niye kaldırdılar kişilerin resimleri Facebook sayfası hepsi görünüyordu şimdi hiç biri yok nasıl düzeltiriz yolu var mı acaba. Windows uygulaması Facebook yüklemeye çalışıyorum bu ürüne sahipsiniz diyor izin vermiyor

remzi33

Üye
hocam facebook uygulamasını yükle:
sonra giriş yap, Diğerleri butonuna tıkla, Contact and Calendar Sync seçeneği var. Ona tıkla senkronizasyon yap

Tepkiler: omerk88

lamia925

Üye
gençler lumia 925 e skype preview yükleyecektim appx olarak fakat yüklenmedi bende eski skype ı kaldırmıştım şimdi mağazadan skype indirirken hata veriyor(HATA KODU 0*80240024) ne yapabilirim bilgisi olan var mı

furyzer0

Üye
gençler lumia 925 e skype preview yükleyecektim appx olarak fakat yüklenmedi bende eski skype ı kaldırmıştım şimdi mağazadan skype indirirken hata veriyor(HATA KODU 0*80240024) ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Eğer 10586 yapısında ise preview yükleyemezsin.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Son düzenleme: