Bay H
Üye
Ayarlar>guncelleme&guvenlik>windows insider programıeee İnsidere nasıl devam edeceğiz bugün kararlı sürümü yükledikten sonra telefonu sıfırlamıştım şimdi gene Fast Slow kaybolmuş ayarlara yönlendiriyor orada da birşey anlamadım varmı yardım edecek.
Haha kendine bildirim göndermek [emoji16] bu iyiymişYeni zil sesleri çok iyi olmuş, Bhangra Beat favorim.
Ana ekranın geç gelme sorunu var ve bildirim merkezi de kendine bildirim gönderir olmuş
hocam orayada baktım zaten oradada bir tek Başlarken ve İnsider hesabı var oralardanda fast slow falan seçilmiyor..Ayarlar>guncelleme&guvenlik>windows insider programı
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Bende get started yazıyor sende başlarken o olabilir ona basman lazım sanırımhocam orayada baktım zaten oradada bir tek Başlarken ve İnsider hesabı var oralardanda fast slow falan seçilmiyor..
Hocam 8.1 dönüp win10 tekrar çıktığımda bende de öyle oluyordu ertesi gün baktığımda o seçenekler aktif oluyordu.hocam orayada baktım zaten oradada bir tek Başlarken ve İnsider hesabı var oralardanda fast slow falan seçilmiyor..
Şu an kararlı surum .67 zaten insiderda ise rs2 yapıları gelmeye başladıArkadaşlar ben redstone 67 li olan yapıyı kullanıyorum l820 de,şimdi iki güncelleme gelmiş ama benim telefon ikisini de görmüyor neden
mTalk'tan gönderildi
Ben insiderlıyım hızlı yapıları indiriyordum ama şimdi güncelleme bulmuyor
mTalk'tan gönderildi
O önemli bir sorun değil bende de daha bulmadı güncellemeyiLumia 1520 de güncelleme görmüyor.
en azından Dona Sarkar da farkındaymış sorunun.O önemli bir sorun değil bende de daha bulmadı güncellemeyi
Fast ring de olduğundan emin ol.benim realese imiş bulmadı,fast yaptım buldu(1520)Lumia 1520 de güncelleme görmüyor.
İnsidere devam edeceksen neden kararlı surum yükledin kieee İnsidere nasıl devam edeceğiz bugün kararlı sürümü yükledikten sonra telefonu sıfırlamıştım şimdi gene Fast Slow kaybolmuş ayarlara yönlendiriyor orada da birşey anlamadım varmı yardım edecek.
Fast ring de olduğundan emin ol.benim realese imiş bulmadı,fast yaptım buldu(1520)
insider e bu kadar çabuk yeni yapının geleceğini tahmin etmedim o yüzden biraz kararlı sürümde durayım dedim.İnsidere devam edeceksen neden kararlı surum yükledin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?