furyzer0
Üye
Mobil demiş miydi? Benim asıl kastettiğim 9 ve 16 ağustostu ama 2 ağustosta da dona'nın söylemediğini sanıyordum.Resmi ağızlardan tarih verilmedi mi?
Dona Sarkar herhalde resmi sayılmıyor zira 2 Ağustos günü destekleyen cihazlara güncelleme gelecek diyen o idi...
Hmm O zaman yanlış biliyormuşumpc ile aynı tarihte gelecek denmişti
Öyle bir söylenti olduğunu hatırlıyorum ama, twiter' da takip ettiğim üzere Dona Sarkar öyle demişti.Arkadaşlar yarın gelecek diye bir açıklama mı var yoksa ben mi gözden kaçırdım???
o halde yeni bir bekleyiş var ama açıkçası gelmeyeceğine eminimÖyle bir söylenti olduğunu hatırlıyorum ama, twiter' da takip ettiğim üzere Dona Sarkar öyle demişti.
Bu konuda bir açıklama yapıldı. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaların şirketin resmi açıklaması olarak geçerli olmadığı söylendi. Resmi açıklamanın Microsoft'un resmi web sitelerinde yapılan açıklama olarak kabul edildiği belirtiliyor.Resmi ağızlardan tarih verilmedi mi?
Dona Sarkar herhalde resmi sayılmıyor zira 2 Ağustos günü destekleyen cihazlara güncelleme gelecek diyen o idi...
O zaman akşama şarjları fulleyelimmi yaniGüncelleme hazır deniyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beklediğim haber geldi, inşallah bir sıkıntı olmaz.Güncelleme hazır deniyor.
Bence yine bi bahane bulup bekletirler.Güncelleme hazır deniyor.
Bizde bir bahane bulur bekleriz o zaman, yapacak bir şey yok ki [emoji3]Bence yine bi bahane bulup bekletirler.
Mağazadan upgrade advisor uygulamasıylaSelam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?
Anladım teşekkür ederimMağazadan upgrade advisor uygulamasıyla
haırlı olsun arkadaşlar cevabı zaten vermişSelam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.Selam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?
Teşekkür ederim telefoncudan aldım çiziksiz sıfır ayarında siyah renk 800 liraÖncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.
Nereden aldın ve kaça aldın acaba,birde rengini söylersen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?