Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

furyzer0

Üye
Resmi ağızlardan tarih verilmedi mi?

Dona Sarkar herhalde resmi sayılmıyor zira 2 Ağustos günü destekleyen cihazlara güncelleme gelecek diyen o idi...
Mobil demiş miydi? Benim asıl kastettiğim 9 ve 16 ağustostu ama 2 ağustosta da dona'nın söylemediğini sanıyordum.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

pc ile aynı tarihte gelecek denmişti

paxera

Üye
Bekleye bekleye ağaç olduk bakalım bari yarın gelse umut işte

Arkadaşlar yarın gelecek diye bir açıklama mı var yoksa ben mi gözden kaçırdım???

braayn

Üye
vay be bir zamanlar bende böyle güncelleme beklerdim heyecanlı ve sıkıcı olabiliyor.

Tepkiler: Krnl386

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resmi ağızlardan tarih verilmedi mi?

Dona Sarkar herhalde resmi sayılmıyor zira 2 Ağustos günü destekleyen cihazlara güncelleme gelecek diyen o idi...
Bu konuda bir açıklama yapıldı. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaların şirketin resmi açıklaması olarak geçerli olmadığı söylendi. Resmi açıklamanın Microsoft'un resmi web sitelerinde yapılan açıklama olarak kabul edildiği belirtiliyor.

Bay H

Üye
Güncelleme hazır deniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: furyzer0, Krnl386 ve Esendağlı

blackss

Üye
Selam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?

furyzer0

Üye
Selam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?
haırlı olsun arkadaşlar cevabı zaten vermiş

Sent from mTalk

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.
Nereden aldın ve kaça aldın acaba,birde rengini söylersen sevinirim.

blackss

Üye
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.
Nereden aldın ve kaça aldın acaba,birde rengini söylersen sevinirim.
Teşekkür ederim telefoncudan aldım çiziksiz sıfır ayarında siyah renk 800 lira

Tepkiler: Krnl386 ve Esendağlı