Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Hiçbiri Lumia 735'te de yok. Çözümünü söylemiştim.Dostum redstone yapısı görselden başka bişey değil. İnstagram,6tag,kamera,edge,Facebook,oyunların çoğu atıyor. Çalıştığında kamera performansı güzel o kadar. İnşallah güncelleme gelince bu sorunlar kaybolur yoksa 8.1 devam. Bu nedir ya, ha birde şöyle birşey var bir uygulamadan atmaya başlayınca bütün uygulamalardan ve oyunlardan atıyor ve telefonu kapatıp açmadan kendine gelemiyor telefon. Lumia 830 redstone
Facebook beta yok bende birde şunu sorucam redstone'dan normal win10'a nasıl geçerimHiçbiri Lumia 735'te de yok. Çözümünü söylemiştim.
1020 ile çekmiş videoyuMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şey rica etsem benim mesajımada bir bakabilirmisiniz hocam14393.10 tüm seçimler için çok yakında indirilebilir olacak.
Pil ömrünü tamamlamış olabilir.bir sorum olacaktıda meraba arkadaşlar bende lumia 920 varda telefonumun yüzde yüz şarjı var ve kendiliğinden kapandı telefon telefonu açma tuşuna basıyorum ve yinede bir tepki vermiyor titreşimde gelmiyor ne yapmam gerekiyor acaba
tamam sorun çözüldüPil ömrünü tamamlamış olabilir.
Bunu anlamak için ölçüm yaptırmanız gerekir.
Bunun dışında şarj kablosu arızalı olabilir.
Başka bir şarj cihazı ile(uyumlu) yeniden şarj ederek deneme yapabilirsin.
tamam sorun çözüldü
ya bilgisayarda usb'ye taktım 15-20 dk sora usbden çektim ses açma kısma ve güç tuşuna bastıktan sora titreşim geldi ve açıldıMerak ettik şimdi, neymiş sorun
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Eğer kaliteli şarj cihazı kullanmıyorsanız veyaya bilgisayarda usb'ye taktım 15-20 dk sora usbden çektim ses açma kısma ve güç tuşuna bastıktan sora titreşim geldi ve açıldı
Windows Device Recovery Tool, ardından Yükseltme Danışmanı.Facebook beta yok bende birde şunu sorucam redstone'dan normal win10'a nasıl geçerim
Yıldönümü güncellemesi evet kararlı sürümbugün bir güncelleme verileceği haberi vardı ya neydi o? Kararlı sürüm falan mı?
Güncelleme ne zaman gelecek acaba kardeşim?Yıldönümü güncellemesi evet kararlı sürüm
Sent from mTalk using lumia950
şu an pc için gelmiş galiba mspoweruserde haberini gördüm mobil de yakındır benim bir sorunum var güncelleme için cihazı sıfırlayacağım ama wdrt telefonu görmüyor programın verilerini sıfırlayınca görüyor sonra görmüyor hiçGüncelleme ne zaman gelecek acaba kardeşim?
Telefonu kapatıp, ses kısma tuşuna basılı tutarak usbyi takınca da mı görmüyor.şu an pc için gelmiş galiba mspoweruserde haberini gördüm mobil de yakındır benim bir sorunum var güncelleme için cihazı sıfırlayacağım ama wdrt telefonu görmüyor programın verilerini sıfırlayınca görüyor sonra görmüyor hiç
Sent from mTalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?