Bay H
Üye
Şu an için evet, RS1 sürecinde yer alan tüm cihazlar RS2 ye geçecek gibi gözüküyor.Sizi bilmiyorum ama batarya performansı benim için şuan süper, instagram kullanmadığım için yorum yapamicam ama bataryayı baya düzelttiler ki günlük oynamam gereken oyunlar var, twitter face 4.5g de telefon şarjı 1.5 gün net gidiyor bende. Lumia 1520.
Hocam doğru anladıysam redstone 2 yapısı L1520 için gelecek doğru mu?
Aynen ondan sonra dahada netleşecek son durum.Ben şu an slow yapısındayım yeni firmware geldiğinden beri biraz kotu batarya performansı anniversay update için sıfırlayacaktım cihazı bakalım o zaman son sözümüzü söyleriz.
Sent from mTalk using lumia950
İnşAllah bu şekilde devam eder, ama ms bu ne yapacağı belli olmaz, geçmiş dönemde sıkıntı yaşayan bazı arkadaşlar olduğu gibi yine ters köşe yapabilir. umarım yapmaz.Şu an için evet, RS1 sürecinde yer alan tüm cihazlar RS2 ye geçecek gibi gözüküyor.
instagram,6tag,edge ve mağazada atmalar mevcut. Batarya performansı hala 8.1'in altında. Cık bu seferde olmamış
Lumia 830
Telefonunuzda Facebook (Beta) yüklü mü?Aynen kardeşim, instagram' ı güncellemeden önce çok geç açılıyordu. Kaldırdım, güncellenmiş sürümü yükledim. Bayağı bekletiyor, sonra atıyor.
@Sensation ben kullanmıyorum kardeşim.Telefonunuzda Facebook (Beta) yüklü mü?
bende yüklü hem instragram hem facebook çok kasıyorTelefonunuzda Facebook (Beta) yüklü mü?
Facebook (Beta) yazan yapıyor hepsini. Silmenizi öneririm.bende yüklü hem instragram hem facebook çok kasıyor
Aynı durum bende de var port olan facebook telefonun içine ediyor kaldırıp yeniden başlatınca birden düzeliyor.Facebook (Beta) yazan yapıyor hepsini. Silmenizi öneririm.
Hocam benim bir sorunum var bir türlü çözemiyorum, bilmiyorum belki siz veya forumdaki diğer arkadaşlar çözümü bilir. Birisi bana sms attığı zaman mesela mesajın sonuna gülücük koyduğunda bu bende sadece : ) ifadesi olarak görünüyor. ama benim ona attığım mesajdaki emojiler tam doğru şekilde görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba?Facebook (Beta) yazan yapıyor hepsini. Silmenizi öneririm.
O ifadeye karşılık gelen şey yok demekki. Sadece sizde değil herkeste öyle. Atan kişi emoji seçmeyip, kendi ifade yapıyor olabilir.Hocam benim bir sorunum var bir türlü çözemiyorum, bilmiyorum belki siz veya forumdaki diğer arkadaşlar çözümü bilir. Birisi bana sms attığı zaman mesela mesajın sonuna gülücük koyduğunda bu bende sadece : ) ifadesi olarak görünüyor. ama benim ona attığım mesajdaki emojiler tam doğru şekilde görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Telefonlar yan yanayken de denedik hatta kendime mesajı ben attım hocam diğer telefondan, emoji olarak seçtim fakat durum anlattığım şekilde oldu, ancak o androidli bir telefondu bundan kaynaklı olabilir mi acaba?O ifadeye karşılık gelen şey yok demekki. Sadece sizde değil herkeste öyle. Atan kişi emoji seçmeyip, kendi ifade yapıyor olabilir.
Olabilir tabii ki. Emoji kodları farklıdır.Telefonlar yan yanayken de denedik hatta kendime mesajı ben attım hocam diğer telefondan, emoji olarak seçtim fakat durum anlattığım şekilde oldu, ancak o androidli bir telefondu bundan kaynaklı olabilir mi acaba?
Teşekkürler hocam, sağolunOlabilir tabii ki. Emoji kodları farklıdır.
Arkadaşlar ;
Yarın güncelleme geliyor, ben telefonu Windows Recovery Tool ile sıfırlayacağım. Genelde bu şekilde sonra update' leri yapıyorum. Fakat en son Telefonu sıfırlamıyorum, belki de bir çok yaşadığım sorun bunun ile alakalı bilmiyorum ama. Bütün kurulumları yaptıktan sonra Telefonu sıfırlama önerir misiniz ..?
Bir dene bence zaten sıfırlanmış olacak bir daha sıfırlansa bir şey olmaz benceArkadaşlar ;
Yarın güncelleme geliyor, ben telefonu Windows Recovery Tool ile sıfırlayacağım. Genelde bu şekilde sonra update' leri yapıyorum. Fakat en son Telefonu sıfırlamıyorum, belki de bir çok yaşadığım sorun bunun ile alakalı bilmiyorum ama. Bütün kurulumları yaptıktan sonra Telefonu sıfırlama önerir misiniz ..?
Bir şeyi merak ediyorum 1520 nin redstone yapısında kamera performansı nasıl kıyaslayacak olursak ilk gelen windows 10 ve 8.1 e gore nasıl, diğer modellerin performansını da merak ediyorum onlarda yazabilir
L920 ile gönderildi
Dostum redstone yapısı görselden başka bişey değil. İnstagram,6tag,kamera,edge,Facebook,oyunların çoğu atıyor. Çalıştığında kamera performansı güzel o kadar. İnşallah güncelleme gelince bu sorunlar kaybolur yoksa 8.1 devam. Bu nedir ya, ha birde şöyle birşey var bir uygulamadan atmaya başlayınca telefonu kapatıp açmadan kendine gelemiyor telefon. Lumia 830 redstone
olabilir keşke bende aynısını söyleyebilsem ne mutlu sanaL1520'de bu bahsettiğiniz sorunların hiçbiri yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?