emz
Üye
Resmi olarak eskiden insider surumleri iniyordu artık onlar da kaldırıldı deseklenmeyen cihazlara redstone yapısı konusuna bakabilirsin şu anlık tek çözüm buArkadaşlar kusura bakmayın bölüyorum konuyu. Ama nerede baktıysam anlamlandıramadım bulamadım. Bu 520 525 neden win 10 alamıyor? Kullanıcı kulübüne yazdım cevap gelmedi. Baya bi süre kullanmıştık biz bu şekilde cihazları. Bir de şuan en stabil win 10 sürümü neyde kaldıysa bi yolla yükleme şansımız var mı bu denim 8.1 rezil yani win 10 yanında. Ne olursa olsun destek vericez derlerken neden kesildi anlayamadım. Biraz açıklar bi yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Hocam bu win10 romunu nasıl yedekleyebiliriz ?Lumia 920 için 10586 numaralı yapıya ait rom paylaşılmış, WpInternals ile yüklenebildiği belirtilmiş. İşlemin riskli olduğunu belirtmekte fayda var.
Adres;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 ağustosda anniversay update yani redstone 1 gellecek yenilikleri ile alakalı konu açtım onu okuyabilirsin 8 ağustos hakkında bilgim yokArkadaşlar ;
Benim kafam karıştı, şimdi bu 2 Ağustos güncellemesi gelecek mi ..? Redstone 1 olarak mı adı ..? Ne gibi yenilikler içerecek ..?
Ayrıca 8 Ağustos bir güncelleme daha gelecek haberini gördüm, o neyin nesidir ..?
evet kapatıldı maalesefBu son gelen realese yapısı desteklenmeyen telefon 925 vs kullanan insiderlere kapatıldımı arkadaşlar.Güncelleme yapıyorum görmüyor
Teşekkür ederimevet kapatıldı maalesef
Bu son gelen realese yapısı desteklenmeyen telefon 925 vs kullanan insiderlere kapatıldımı arkadaşlar.Güncelleme yapıyorum görmüyor
insider verilip kararli surum verilmeyebilir ayni x20 serisi gibiSanırım 2 ağustosa kadar yapı meselesi kapatıldı. Resmi olarak desteklenen cihazlar bakalım redstone2 yi görebilecek mi bir kaç gün sonra göreceğiz arkadaşlar - L1520
Evet, eğer insider yapılarını yine yükleyeceksen boşuna geri alma bu ay redstone 2 yapıları geliyormuşo soruyu kimse sormamış..
2 Agustos'ta kararlı sürüm gelince şu an 14393 lü İnsider sürümünde olanlar ne yapacak daha önceki gibi gene geri gidipmi yükleme yapacağız?
Aynen kardeşim, instagram' ı güncellemeden önce çok geç açılıyordu. Kaldırdım, güncellenmiş sürümü yükledim. Bayağı bekletiyor, sonra atıyor.instagram,6tag,edge ve mağazada atmalar mevcut. Batarya performansı hala 8.1'in altında. Cık bu seferde olmamış
Lumia 830
Hocam doğru anladıysam redstone 2 yapısı L1520 için gelecek doğru mu?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben şu an slow yapısındayım yeni firmware geldiğinden beri biraz kotu batarya performansı anniversay update için sıfırlayacaktım cihazı bakalım o zaman son sözümüzü söyleriz.Sizi bilmiyorum ama batarya performansı benim için şuan süper, instagram kullanmadığım için yorum yapamicam ama bataryayı baya düzelttiler ki günlük oynamam gereken oyunlar var, twitter face 4.5g de telefon şarjı 1.5 gün net gidiyor bende. Lumia 1520.
Hocam doğru anladıysam redstone 2 yapısı L1520 için gelecek doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?