Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

furyzer0

Üye
Canlı fotolar hareket algılayınca çalışıyor onda benim de sıkıntım oluyor ara sıra bazen ummadığım yerde algılıyor bazen olmuyor ancak bideoda ses sorunu yok bende şu an denedim bunda canlı fotoyu düzenleme varmış onu bilmiyordum.

Sent from mTalk using lumia950

furyzer0

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tasarım harikası nuans neo kutu açılım videosu

Tepkiler: braayn

jetgil

Üye
dostum bende 640XL kullanıyorum. insidere geçmemen için hiç bir neden yok. kullandığın kararlı diye tabir edilen sürümden daha kararlı emin olabilirsin buna

Tepkiler: Krnl386

furyzer0

Üye
dün telefonum kırıldı maalesef ismine bakamıyorum ama blink olması lazım denediniz mi hiç?
Ben de baktım hatta yüklüymüş ama hiç kullanmamıştım. Aynı işi yapıyor sanırım windows phone 8 den beri uwp olmadığına göre

bu yapı ile hakikaten batarya performansı zirveye çıktı telefonun (1520). Dün öğlen %40 ile Göztepe de hastaneden çıktım. 15 dk yürüdüm. Twittera girdim telefon görüşmesi yaptım . Üzerine gebze minibüsüne bindim. 1 saatten fazla yol gittim. Gebze de indim. Yarım saat kadar çarşıda dolaştım. Üzerine kan bağışı yaptım ve ayrıldım sonra Bi minibüse daha bindim 30 dk da o sürüyor.mahalleye geldim %29 şarjım vardı. Normalde telefon kapanmış olurdu bende o kullanımda

Tepkiler: Sensation ve Krnl386

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türkiye'ye gelecek mi bu? şu an yanımdaki arkadaşlar görüp aşık oldular bu telefona
Malesef şimdilik sadece Japonya'da var. Uluslararası satışı için de talep toplanıyordu ama Türkiye'ye malum yasalardan dolayı Uluslararası gönderi mümkün olmadığı için biraz zor.

Çok isteyenler yurt dışındaki tanıdıklarının adreslerine sipariş verip elden getirtebilir.

Ali_KRKY

Üye
bu son surumu o kadar ballandırdınızki dayanamadım ve bu telefona ilk defa onizleme durumunu kurmaya karar verdim inşallah sorun yaşamam

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14393.31 test ediliyor.

Tepkiler: Aybin.Kilic
bende dayanamadım kurdum insideri kamera performansı kararlı sürümden daha iyi şarj konusunda henüz birşey diyemem. Otomatik güncellemeyi nasıl kapatıyorduk

Tepkiler: Aybin.Kilic
evet %75'te epey bi süre kalıyor herkeste mi böyle

.BlueTR

Üye
Telefon hard reset yemiyor :S
Ayarlardan sıfırla diyorum Nokia yazısında uzun uzun bekledikten sonra normal açılıyor, 4lü tuş kombinasyonuyla deniyorum yine aynı şekilde sanki reset atmışım gibi açılıyor. 10586.494 kullanıyorum :S

furyzer0

Üye
wdrt ile yap büyük ihtimal olur

Sent from mTalk