furyzer0
Üye
Canlı fotolar hareket algılayınca çalışıyor onda benim de sıkıntım oluyor ara sıra bazen ummadığım yerde algılıyor bazen olmuyor ancak bideoda ses sorunu yok bende şu an denedim bunda canlı fotoyu düzenleme varmış onu bilmiyordum.kardeş 950 kullanıyorsun bendede xl var kamera uygulaması çok berbat seri şekilde 10-15 çekim yaptığında donup kalıyor video çekerken ses yok sırf bu yüzden beta lumia kamera uygulamasını kullanıyorum. Canlı fotolar bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Canlı fotoda istediğin yeri seçemiyorsun ama bu uygulamada seçme var. Eski akıllı çekim ile de istediğimiz gibi düzenliyorduk ama şimdi o bile yok ? Bunların sistemin varlığından bile haberi yok
dostum bende 640XL kullanıyorum. insidere geçmemen için hiç bir neden yok. kullandığın kararlı diye tabir edilen sürümden daha kararlı emin olabilirsin bunaBende insider sürüme geçmemek için kendimi zor tutuyorum. Diğer yandan kararlı sürüm kullanıyorum şuan. Şarj ayaklar altında, 30 dakika da %100' den %78' lere düşüyor. Şu Ağustos güncellemesi bir gelsin bakalım
dün telefonum kırıldı maalesef ismine bakamıyorum ama blink olması lazım denediniz mi hiç?sıkıntısız çekim, hareketli resimde istediğin hareketi seçme gibi.
Ben de baktım hatta yüklüymüş ama hiç kullanmamıştım. Aynı işi yapıyor sanırım windows phone 8 den beri uwp olmadığına göredün telefonum kırıldı maalesef ismine bakamıyorum ama blink olması lazım denediniz mi hiç?
bu yapı ile hakikaten batarya performansı zirveye çıktı telefonun (1520). Dün öğlen %40 ile Göztepe de hastaneden çıktım. 15 dk yürüdüm. Twittera girdim telefon görüşmesi yaptım . Üzerine gebze minibüsüne bindim. 1 saatten fazla yol gittim. Gebze de indim. Yarım saat kadar çarşıda dolaştım. Üzerine kan bağışı yaptım ve ayrıldım sonra Bi minibüse daha bindim 30 dk da o sürüyor.mahalleye geldim %29 şarjım vardı. Normalde telefon kapanmış olurdu bende o kullanımdaBende insider sürüme geçmemek için kendimi zor tutuyorum. Diğer yandan kararlı sürüm kullanıyorum şuan. Şarj ayaklar altında, 30 dakika da %100' den %78' lere düşüyor. Şu Ağustos güncellemesi bir gelsin bakalım
Türkiye'ye gelecek mi bu? şu an yanımdaki arkadaşlar görüp aşık oldular bu telefonaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızTasarım harikası nuans neo kutu açılım videosu
Sent from mTalk using lumia950
Malesef şimdilik sadece Japonya'da var. Uluslararası satışı için de talep toplanıyordu ama Türkiye'ye malum yasalardan dolayı Uluslararası gönderi mümkün olmadığı için biraz zor.Türkiye'ye gelecek mi bu? şu an yanımdaki arkadaşlar görüp aşık oldular bu telefona
Bilgim yokTürkiye'ye gelecek mi bu? şu an yanımdaki arkadaşlar görüp aşık oldular bu telefona
bu son surumu o kadar ballandırdınızki dayanamadım ve bu telefona ilk defa onizleme durumunu kurmaya karar verdim inşallah sorun yaşamam
Hoş Buldukhoş geldiniz aramıza. Pişman olmayacaksın bence.
Herşeyin ilki zevklidir.950 ilk insider sürümüne geçiyorsaHoş Buldukaslında yabancı degilim insider sürümlerine fakat 950 ile hiç yüklememiştim e artık bu telefonunda bi ön izlemeyi görmek hakkıdır dimi
Gelirse yükler miyim bilmiyorum. Sanırım kurmamYapı 14393.31 test ediliyor.
Mağaza'daki ayarlardan diye biliyorum.bende dayanamadım kurdum insideri kamera performansı kararlı sürümden daha iyi şarj konusunda henüz birşey diyemem. Otomatik güncellemeyi nasıl kapatıyorduk
evet %75'te epey bi süre kalıyor herkeste mi böyleo değilde ben bu son sürümün şarj muhabbetine adeta aşık oldum. Heralde bu insider sürümünde kalıcam daha güncelleme yapmam cihaza. Bildiğin şarjı kokluyor ya. 8.1i bile tokatlıyor bildiğin. normalde saat 5'civarında %75 olurken şuanda saat 9 ve %75.
wdrt ile yap büyük ihtimal olurTelefon hard reset yemiyor :S
Ayarlardan sıfırla diyorum Nokia yazısında uzun uzun bekledikten sonra normal açılıyor, 4lü tuş kombinasyonuyla deniyorum yine aynı şekilde sanki reset atmışım gibi açılıyor. 10586.494 kullanıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?