dücane
Üye
valla şuanda windows mobile demek her yeni çıkan populer oyun ve uygulamadan mahrum kalmak demek açık ve net şuanda note 5 kullanıyorum ve bir süre 5 ay kadar iphone kullandım windowsu aradığım noktalar olmadı değil.Başta kamera uygulaması ve klavyesi olmak şartıyla ...Ama bir yandan da bakıyoumda halen bıraktığım noktada bir arpa boyu yol alınmamış.Halen belirsizlikler mevcut.Neyse windows işi sabır işi ben 3 yıl sabrettim ...
Tamamen katılıyorum hocam.Hocam bastan beri Windows kullaniyordun, biliyorum. Ama bu foruma gelip gidip Windows´u kötülüyorsun. Kacinci elestirine denk geldim. Anladik artik, abartmaya gerek yok. Ben sahsen cok memnunum, sende note 5´inle mutluysan ne güzel. Ama buraya gelip sistemi kötülemeyi birak artik bir zahmet
hocam herkes kendi şahsi fikrini söylemekte özgür ki kaldıki yazdıklarım yanlış veya hakaret içeriyorsa o zaman adminler zaten uyarı yapar.Başkaların fikirlerinede saygı duymak lazım.Ben MS tarafından mutlu ve mesut yarılmadım siz kullanıyorsanız kulak asmayın yazdıklarıma.Baktım sen ve senin altına yorum yazan diğer sevgili forum takipçisi yazmamı istemiyor.O zaman yazmam yazdılarım madem can sıkıyor.Zaten abartmadım da ayda yılda bir gelip bakıyorum o kadarda olsun 2005'den beri bu forumun üyesiyim kimseyi ne kırdım nede üzdüm zaten yapımda da yok.Birileri eleştirecek birileri övecek yoksa forum forumluktan çıkar zaten.Neyse daha fazla sözü uzatmayacağım .Hocam bastan beri Windows kullaniyordun, biliyorum. Ama bu foruma gelip gidip Windows´u kötülüyorsun. Kacinci elestirine denk geldim. Anladik artik, abartmaya gerek yok. Ben sahsen cok memnunum, sende note 5´inle mutluysan ne güzel. Ama buraya gelip sistemi kötülemeyi birak artik bir zahmet
hocam herkes kendi şahsi fikrini söylemekte özgür ki kaldıki yazdıklarım yanlış veya hakaret içeriyorsa o zaman adminler zaten uyarı yapar.Başkaların fikirlerinede saygı duymak lazım.Ben MS tarafından mutlu ve mesut yarılmadım siz kullanıyorsanız kulak asmayın yazdıklarıma.Baktım sen ve senin altına yorum yazan diğer sevgili forum takipçisi yazmamı istemiyor.O zaman yazmam yazdılarım madem can sıkıyor.Zaten abartmadım da ayda yılda bir gelip bakıyorum o kadarda olsun 2005'den beri bu forumun üyesiyim kimseyi ne kırdım nede üzdüm zaten yapımda da yok.Birileri eleştirecek birileri övecek yoksa forum forumluktan çıkar zaten.Neyse daha fazla sözü uzatmayacağım .
1520 Batarya performansı gerçekten düzeltilmiş, sabah telefonu şarjdan alıp, bu saatte uzunca bir süredir %60 kalan batarya görmemiştim (Tabi bu benim kullanım standartlarına göre) ...Yapı 14385 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Microsoft Edge'de, PDF'de gezinememe sorunu düzeltildi.
- 830, 930 ve 1520 gibi eski cihazlarda batarya performansı iyileştirildi.
Cihaz ne?Telefona xap kurmam gerekiyor da nasıl unlock edebilirim ?
gelir inşallah bildirimler uygulamaya girmeden gelmiyorBugün Fast ve Release Preview olarak 2 ayrı güncelleme gelmesi bekleniyor.
Bugün haftanın kinci Windows Insider Yapısı olarak Yapı 14388'in yayınlanacağı ve çok "enteresan" bir güncelleme olacağı iddia ediliyor.Bugün Fast ve Release Preview olarak 2 ayrı güncelleme gelmesi bekleniyor.
Bende sıkıntı yok.gelir inşallah bildirimler uygulamaya girmeden gelmiyor
Arkaplan ayarlarına bakın orada kapalıysa ya da bildirim ayarları kapalıysa gelmezgelir inşallah bildirimler uygulamaya girmeden gelmiyor
Bugün haftanın kinci Windows Insider Yapısı olarak Yapı 14388'in yayınlanacağı ve çok "enteresan" bir güncelleme olacağı iddia ediliyor.
Bunu söyleyen MS değil, test kullanıcısı. Bakalım ne çıkacakBak şimdi yaa ... Az biraz tırstım, biraz da heyecanlandım. Ms.'in çok enteresan dediği şey bize göre çok basit bir şey olabiliyor, onlara göre basit olan bir şey, bizlere göre Müthiş bir şey olabiliyor, bakalım artık, neymiş bu enteresan şey
Bende sıkıntı yok.
Arkaplan ayarlarına bakın orada kapalıysa ya da bildirim ayarları kapalıysa gelmez
bildirim ayarlarım normal son yapıda gelmemeye başladı
Sent from mTalk using lumia950
bildirimler ve eylemlerde aynı şekilde normal.ikisine de baktımSadece bildirimler yazana değil diğerine girin
Sent from mTalk using lumia950
Biraz bekleyince geliyor bende hemen gelmiyor 3-4 saniye sonra çıkıyorbildirimler ve eylemlerde aynı şekilde normal.ikisine de baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?