Krnl386
Üye
Bizim cihazlara ne olur acaba 640 XL LTE?Redstone 2 de *3* cihazılarıda es geçecekler bence *5* lara gelecek ... O yüzden eski cihazları bence hiç gelmez şu an mevcut cihazlarda yani Nokialarda redstone 1 \ile kalır...
Send to from Windows 10 Mobile
Onlar alır bence microsoft amblemli yaBizim cihazlara ne olur acaba 640 XL LTE?
saydam mı oBöyle şeylere ihtiyacımız var. Çok güzel görünüyor. Redstone 2 ile gelmesi muhtemel.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Naptıklarını şaşırdılar ya bi ara skype ayrı mesaj ayrıydı, sonra mesaj+skype oldu, sonra mesaj+her yerden mesajlaşma oldu, sonra yine ayırdılar, şimdi her yerden mesajlaşmayı alıp skype soktular.Skype ile geri gelecek her yerden mesajlaşma özelliği:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fazla vakit kaybetmeden geç o zaman, çünkü yakın zamanda öyle bir şey olmayacak gibi görünüyor.APK yükleme olayı yakın bir zamanda çok daha stabil çalışır şekilde gelmezse yeni bir sisteme geçeceğim sanırım. Hiçbir oyun umurumda değildi fazla ama Pokemon GO! başka...Sistemi seviyorum ama Pokemonu daha çok seviyorum. İlerleyen Windows 10 yapılarında umarım gelir APK yükleme.
Apk gelmeyecek şu an ios portu var ancak kaynak kodları yoksa yapamazsın ya da şirketin kendisi yapacakAPK yükleme olayı yakın bir zamanda çok daha stabil çalışır şekilde gelmezse yeni bir sisteme geçeceğim sanırım. Hiçbir oyun umurumda değildi fazla ama Pokemon GO! başka...Sistemi seviyorum ama Pokemonu daha çok seviyorum. İlerleyen Windows 10 yapılarında umarım gelir APK yükleme.
Teşekkürler,indirmeye başladım hadi hayırlısı.Yapı 14385 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilinen sorunlara almışlar. Yakında düzeltecekler.yeni yapıda gizli sekmede yazı yazma bölümü gelmiyor bende sizde de aynı mı
En fazla 3 ay surerarkadaşlar siz değişiklik bekleyin bütün dünya pokemon GO oynasın .. Valla bu oyun çok tutulur ise ki öyle gözüküyor ve Windows mobile tarafına gelmez ise cihaz değiştirtecek kadar güzel bir oyun demedi demeyin...Ben merakla bekliyordum apksını kurdum şuanda oynuyorum .Elimde eski cihazım Lumia 1520 olmuş olsaydı bu oyun için cihazımı değiştirirdim.
Bu güncelleme yok bizde :OEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?