Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Son yapıda wifi problemi var. Bağlanıyor ancak internet yok diyor.

Problemi çözdüm. Kapatıp açınca düzeldi.

Tepkiler: mp2934
44 ncü yapının(14376) getirdiği yenilikler yok mu ?
Yoksa, sadece performans ve hata düzeltmesi mi : = )))

mp2934

Üye
kilit ekranındaki şifre kısmında acil durum çağrısı yenilenmiş mi ben mi kaçırdım

dücane

Üye
ana ekrandaki takvim kutucugunda tarih göstermiyor, boyutlarini degistirsem bile tarih yazmiyor. Bunun cözümü var mi ?

L525 için sağlıklı bi yapı var mı yukleyebilecegim?

ana ekrandaki takvim kutucugunda tarih göstermiyor, boyutlarini degistirsem bile tarih yazmiyor. Bunun cözümü var mi ?
Takvime giriş yaparak, orada günün tarihi içine rastgele bir randevu veya not ekleyiniz..
Kısü süre içinde görülecektir.
İyi geceler arkadaşlar,14376lı yapıyı indireceğim de mobil veriden indirmiyor bağlantınız dolaşımda diyor ne yapmam gerek

mTalk'tan gönderildi
Bu konuyla ilgili tek çare: WIFI bağlantısıyla çözüm.
Aslında bu konuda sistem bizim hatalı veya istenmeyen ücret ödememizi engellemek için yapıyor..
Ancak, yeterli internet paketi varsa ve ben o paket dahilinde indirmek istiyorsam şeklinde bir ihtiyaca cevap vermesi lazım. Ayarlarda Böyle bir opsiyon olması lazım.

Tepkiler: mami_61_29 ve dücane

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Yıldönümü güncellemesi 2 ağustosta geliyor.

Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
Düzgün çalışan sistemi bozmasınlar da yenilik beklemiyorum

Tepkiler: bozkirdangelen
Slm arkadaşlar facebook,mesenger ve instagrama girilmiyor yasaklandı mı acaba dun ki olaydan sonra

mTalk'tan gönderildi

Ali_KRKY

Üye
Slm arkadaşlar facebook,mesenger ve instagrama girilmiyor yasaklandı mı acaba dun ki olaydan sonra

mTalk'tan gönderildi
sosyal hiçbir medyaya girilemiyor evet dünkü olaydan dolayı nerdeyse günlük hayatta kullanılan bütün siteler kapalı durumda.

Tepkiler: mami_61_29
Windows 10 Yıldönümü güncellemesi 2 ağustosta geliyor.

direkt yabancı kaynağı mı çevirip yayımlamışlar yoksa Kadir Şener kendi ağzından Türkiye ayağını mı yorumlamış. çünkü blog yazısında şu geçiyor;
Türkçe Cortana ile ilgili bi gelişme var da bizim mi haberimiz yok?
sanki Türkçe sundular da yazmış da yazmış

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Direkt çeviri

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.456 (Release Preview) yayınlandı.

Tepkiler: sfgnrl ve Esendağlı