mami_61_29
Üye
Ben redstone yapısını kullanıyorum mağazanın sürüm numarasının sonu 113 sizin paylaştığınız sürüm daha yüksek ve ekran görüntülerini gösteriyor bunu bende kurabilir miyim acaba ve link nerede
Bizde yok ama TH2 üzerinde yeni mağazada var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet, kurabilirsiniz. Herhangi bir link yok,forum üzerinde bulunmakta dosya.Ben redstone yapısını kullanıyorum mağazanın sürüm numarasının sonu 113 sizin paylaştığınız sürüm daha yüksek ve ekran görüntülerini gösteriyor bunu bende kurabilir miyim acaba ve link nerede
mTalk'tan gönderildi
Forum üzerinde derken nerde yaniEvet, kurabilirsiniz. Herhangi bir link yok,forum üzerinde bulunmakta dosya.
Batarya bende de saçma sapan durumda 10586da. 1.5 saat içinde birden %90dan %20lere iniyor, 5dk şarjda durduktan sonra kapatıp açıyorum %60 oluyor falan. 8.1e geçiyorum 3gde 1 gün dayanıyor bende çözemedim.
10586 sürümünde bulanan cihazların kullanamadığı ve Redstone yapılarımda en güncel hali 11605.1000.113.0 olan yeni mağaza sürümünü ekten indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.
Görseller 10586.338 sürümünde bulunan L920 den.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mtalk da neden resimler görünmüyor?
O seçenek sadece mobil veri için var wifi de sıkıntı çıkarmamsı gerek ama anlamadımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız·Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız·
Just triedLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfor the first time today from theLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızapp onLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
Coming to W10 Mobile in the new Facebook app.
Ayarlar kısmından seçeneği olacaktı sanırımbaktınız mı?
Arkadaşlar şu yeni mağazayı nasıl indirecez nerden link vermemişsiniz,
mTalk'tan gönderildi
Yukarıda ki bağlantı mağazaya yönlendiriyor ama indirmiyor kihttps://www.maxicep.com/forum/attachments/magaza-11605-1000-149-0-rar.205752/
Yukarıdaki bağlantıdan indirip manuel olarak kendin kurman gerekiyor . Telefonundan geliştirici ayarlarını aç ve bu uygulamayı telefona atıp dosya yöneticisinden manuel olarak yükle .
Yukarıda ki bağlantı mağazaya yönlendiriyor ama indirmiyor ki
mTalk'tan gönderildi
Teşekkür ederim ben telefondan yapıyorum ondan demek olmuyor,bende pcden yapayım.peki bu sürüm neden mağazada güncelleme olarak görünmüyorBen şu an bilgisayardan giriyorum bağlantıya tıkladığımda direkt indiriyor bilgisayara .
Teşekkür ederim ben telefondan yapıyorum ondan demek olmuyor,bende pcden yapayım.peki bu sürüm neden mağazada güncelleme olarak görünmüyor
mTalk'tan gönderildi
Ben telefon üzerinden yükledim.Teşekkür ederim ben telefondan yapıyorum ondan demek olmuyor,bende pcden yapayım.peki bu sürüm neden mağazada güncelleme olarak görünmüyor
mTalk'tan gönderildi
ben mtalk kullanıyorum bağlantıya basınca direk mağaza açılıyor,pc den indirdim kurdum bendeBen telefon üzerinden yükledim.
Bazı programlar sanal tuşlarla uyumlu çalışmıyor. Bende yaşıyorum aynı durumu ama pek de sıkıntı yapmıyorum. Ona gelene kadar daha çok iş var10586 resmi sürümünde dün zamanlayıcı ile fotoğraf çekmeye çalıştım. Telefonu dik tuttuğum zaman zamanlayıcıyı açıyordum 5sn seçiyordum sonrasında Tamam veya Uygula gibi bir buton olmadığı için 'Geri' tuşuna basıyordum ve kamera bölümüne dönüyordum. Basıyordum ortaya sadece odaklıyordu, fotoğraf çekmeye bastığımda ise 5sn beklemeden fotoğraf çekiyordu. Sonra nedense yan çevirdim ve zamanlayıcıyı açtım, 5sn'yi seçtim yine ve ardından aşağıda iki buton belirdi biri 'tik' onaylama butonu, biri de X iptal etme butonu. Ondan sonra oldu ve zamanlayıcıyı çalıştırabildim. Bugün aklıma geldi dik pozisyondayken acaba aşağı mı inmek gerekiyordu diye, aşağı inmeye çalıştım olmadı aşağıdaki butonları kaldırdım ve butonlar meydana çıktı. Ufak bir yazılım problemi ama insana çile çektiriyor açıkçası. Butonların altına gizlenmiş butonlar
mtalk dün bügün iki kez güncellendi onlardır belkiYeni mağazada her güncelleme denetlediğimde mtalk için güncelleme buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?