BLasTeaR
Üye
Mükemmel olur, şu Yandex Arama'dan kurtuluruz.
hayaller Türkçe Cortana, gerçekler Yandex!
sonuç olarak istense Yandex arama kaldırılabiliyor mu?(düşünemeyenler+bilmeyenler için)
Sessiz saatlere bastığımızda Yandex'in açılma sebebini niçin olduğunu düşünmüşünüzdür.
Biliyorsunuz Sessiz saatler ayarı sadece Cortana ayarları içinde yapılmaktadır ve TR (gariban) olduğumuzdan Cortana yerine Yandex Arama kısmı açılmaktadır.
Bunu da ben mi söyleyim
Onlar isterse kaldırabilir desek daha doğru olur. 8.1'de zaten kalkıyor W10'da da bir ara kalkıyordu ama tweak ile değiştirebiliyorsun diye biliyorum.sonuç olarak istense Yandex arama kaldırılabiliyor mu?
w10 kısmına hakim değilim, yorumları takip edebildiğim kadar işte, ben hala 8.1Onlar isterse kaldırabilir desek daha doğru olur. 8.1'de zaten kalkıyor W10'da da bir ara kalkıyordu ama tweak ile değiştirebiliyorsun diye biliyorum.@Rock Ve Roll , @afwerker ?
8.1 için Arama (büyüteç) tuşuna bastığında Google arama motoru istiyorsan;w10 kısmına hakim değilim, yorumları takip edebildiğim kadar işte, ben hala 8.1
bende sorun yok, ben zaten Google kullanıyorum, 8.1e hakimim8.1 için Arama (büyüteç) tuşuna bastığında Google arama motoru istiyorsan;
Internet Explorer 'IE' > ... > Ayarlar > İleri düzey ayarlar > Varsayılan arama sağlayıcı'ndan Google'u seçmen yeterli
Bundan sonra her Arama tuşuna bastığında direkt Google açılacaktır.
Görsel:
he af edersin, yanlış anlaşılma olmuş o zaman. Aslında başta doğru anladım da 2. yorumun kafamı karıştırdı 8.1 diyorsun sandım ben debende sorun yok, ben zaten Google kullanıyorum, 8.1e hakimimwin10 kullanan arkadaşların söylemlerine göre öyle bir cümle kurdum ben, sıkıntı yok yani
Kaldırılabiliyor hatta şurada 5. bölümde var istersenizOnlar isterse kaldırabilir desek daha doğru olur. 8.1'de zaten kalkıyor W10'da da bir ara kalkıyordu ama tweak ile değiştirebiliyorsun diye biliyorum.@Rock Ve Roll , @afwerker ?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?