afwerker
Üye
Güzel olmuşTamamdır
Edge de bir fotoğrafa basılı tutup kaydet dediğinizde artık kaydetme yeri sormadan doğrudan hızlıca Kaydedilmiş Resimler klasörüne atıyor. Çok pratik olmuş
Şu an için herhangi bir sıkıntı yok, inmeye devam ediyor.çevrimdışı haritaları indirebilen var mı?
bende sağlayıcıya ulaşılamıyor diyor.
Telefonun sağ alt köşesindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde aktif olur.
Ya da Uygulamaların içerisindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde de ..
Hocam ben bende görünmüyor nasıl ayarlayabilirim? dili İngilizce yaptım yine çıkmadı, bölge ayarlarını komple aktif edip Cortana çıkınca sonra tekrar mı TR yapayım?Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam ben bende görünmüyor nasıl ayarlayabilirim? dili İngilizce yaptım yine çıkmadı, bölge ayarlarını komple aktif edip Cortana çıkınca sonra tekrar mı TR yapayım?
Yapı ile alakası var mı ?
Rahat battı: Yapı 14342.1004 Slow - Loadingbakalım neler var
Senin o muhabbet olmuyor.
Önceki sayfalarda @Sensation paylaşmıştı.Arkadaşlar l820 ye redstone yapısını kurdum fakat mağazadan güncellemeleri yapamıyorum güncelleme butonuna basıyorum ama güncellemiyor.mağazayı güncellemek istiyorum bu ürün kurulu başlatın diyor mağazanın güncel sürümünü nasıl kuracağım
mTalk'tan gönderildi
Mağaza sürümünüz nedir acaba? Eğer 11604 gibi bir sürüme sahipseniz bir müddet o sürümde kalacaksınız. Bir iki gün içerisinde 11605 numaralı mağaza güncellemesini yükleyebilmeniz gerekiyor.Arkadaşlar l820 ye redstone yapısını kurdum fakat mağazadan güncellemeleri yapamıyorum güncelleme butonuna basıyorum ama güncellemiyor.mağazayı güncellemek istiyorum bu ürün kurulu başlatın diyor mağazanın güncel sürümünü nasıl kuracağım
mTalk'tan gönderildi
o şekilde geliyor da bölgeyi değiştirince gidiyor. Ama sabitleme yapmadımBölge / Dil / Klavye ayarlarını Amerika yapın. Telefonu her seferinde başlatacak.
daha sonra telefonda ki büyüteç (arama tuşu) e basın arama açılsın.
Ana menüden uygulamalar ekranı arama satırına Cortana yaz. Ana ekrana Cortanayı sabitle
Şu an için herhangi bir sıkıntı yok, inmeye devam ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?