Bay H
Üye
Mi 4 konusunda da belirttiğim gibi cihaz üzerinde yazılım oldukça akıcı çalışmakta ancak dil ve kamera noktasında yazılımdan kaynaklı bir sıkıntı mevcut.Mi4de Windows 10 performansı nasıl kardeş? Donanımla uyum sorunu falan var mı yada bir Lumia930/1520 kullanıyor hissi veriyor mu?
valla yazı yazmaya erinir oldum o yüzden.her yazıp resim eklemeye kalktığımda donup kalıyorAynı sorun bende de var, kafayı yediriyor insana.
Vardır Dona Sarkan ın bi bildiğiHızlı işlemler sıralaması terse dönmüş hangi akla hizmet bilmem ama.
bu arada menü tamamen Türkçe mi olmuş yoksa ben Eng bölümlere mi denk gelmedim. Gerçi baya bir aradım ama
O benim de dikkatimi çekti, sanırım her yer gerçekten Türkçe.bu arada menü tamamen Türkçe mi olmuş yoksa ben Eng bölümlere mi denk gelmedim. Gerçi baya bir aradım ama
Az var yine de. Bir de düzgün çeviri olsa daha iyi olacak.bu arada menü tamamen Türkçe mi olmuş yoksa ben Eng bölümlere mi denk gelmedim. Gerçi baya bir aradım ama
Temmuz sonundaO benim de dikkatimi çekti, sanırım her yer gerçekten Türkçe.
Redstone yapılarını, final kullananlar için ne zaman vermeye başlayacaklar acaba.
Ve buda demek oluyor ki cortana yavas yavas Turkcelesmeye basliyor.Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor
bence bi hatadır başka bölgelerdede aktif oluyormu aynı şekilde bir deneyebilirmisiniz? egerki normalde aktif olmayan bölgelerde aktif oluyorsa bu hata yok olmuyorsa üzerinde çalışılıyor diyebilirizVe buda demek oluyor ki cortana yavas yavas Turkcelesmeye basliyor.
Keşke o kadar kolay olsa.Ve buda demek oluyor ki cortana yavas yavas Turkcelesmeye basliyor.
Dilin İngilizce olması yetiyor mu yani?Ve buda demek oluyor ki cortana yavas yavas Turkcelesmeye basliyor.
Microsoft güncellemeyi cihazınız için resmi olarak sunmadı fakat Windows insider uygulamasını yükleyip Release Preview seçeneğini seçerek erişebilmeniz mümkün.630 windows 10 guncellemesi yasal olarak geldi mi yani telefon uzerinden yapilabiliyor mu
Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7.2
Dil ingilzce(US), Bölge US ama bende cortana bile yok uygulama listesinde.Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen öyle san bu demek oluyor ki Cortana hiç bir zaman Türkçe olmayacak bu yüzden İngilizce bilenler bari siz alın Bölge mölge değiştirme zahmetine girmeden Cortanayı kullanın demişler. Kısaca olay bu.Ve buda demek oluyor ki cortana yavas yavas Turkcelesmeye basliyor.
Telefonun sağ alt köşesindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde aktif olur.Dil ingilzce(US), Bölge US ama bende cortana bile yok uygulama listesinde.
TamamdırTelefonun sağ alt köşesindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde aktif olur.
Ya da Uygulamaların içerisindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?