arkadaşlar konuya hakim değilim bendeki yapı 10.0.14332.1001 bu yapı redstone mi? Oluyor bunun üstüne başka yapı verilecek mi verilmeyecekse sorunlu bir yapı işlem merkezîndeki hızlı işlemlerden sadece bir tanesi seçiliyor pil çok hızlı boşalıyor
Bende normal herşey sadece brz yavaşlık var sistemde. Yani geç algılıyor sanki.pil performansı aynı.ben L535 te Windows ınsider kullanıyorum.640XL da ise update advisor kullanıyorum
Yükseltme danışmanı 8.1 den Windows 10 Mobile ilk dönüşüm için kullanılıyor,
Sonraki güncelleştirmelerde kullanılmıyor.
Ayarlardan UPDATE(GÜNCELLEME) menüsüne girerek yeni güncellemeleri kontrol edebiliyoruz.
Evrensel Facebook uygulaması yani Facebook'un iOS'tan portladığı, geçen ekran görüntülerini paylaştığım ve şu anda PC'de kullanılabilir olan uygulama yaz aylarında mobil için de geliyor.
Evrensel Facebook uygulaması yani Facebook'un iOS'tan portladığı, geçen ekran görüntülerini paylaştığım ve şu anda PC'de kullanılabilir olan uygulama yaz aylarında mobil için de geliyor.
en son iki hafta önce Gabriel Aul bir sorundan dolayı mobil ve masaüstü için yeni yapının gecikeceğini söylemişti. Pc için 14342 yayınlandı ama mobil yayınlanmadı. Redstone başladığından beri ilk defa iki hafta yapı yayınlanmadan geçti.
arkadaşlar pc de insider 14291'de kaldım ben. Yeni güncellemeler gelmiyor. Sorunun çözümünü bilen varsa özelden yazabilir mi? Konu aktif olduğu için buraya yazdım
arkadaşlar pc de insider 14291'de kaldım ben. Yeni güncellemeler gelmiyor. Sorunun çözümünü bilen varsa özelden yazabilir mi? Konu aktif olduğu için buraya yazdım