KırmızıBeyaz60
Üye
Yok daha o kadar olamadık bence. Hala bulunduğumuzu düşünmüyorum ben. Ama yaşanan son gelişmeler umut verici sayılır yine de.Sonunda geliştiriciler tarafından önemsendiğimizi hissetmek güzel bi duygu. Yıllar sonra aranıpta bulunan kayıp evlat gibiyiz.
Oda doğru. Sistem artık ne kadar gelişirse gelişsin dönmeyi düşünmüyorum. İsterseler üreticiler 1500tl civarında fp canavarı bi wp çıkarsın yine dönmem.ms bizi kaybettikten sonra önemseler ne olur ki
Yenilenen Instagram bu hafta sonu Windows 10 Mobile için de gelecek.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yansıtabilirsiniz.Lumia 735'te Project My Screen programı ile ekranımızı PC'ye yansıtabiliyor muyuz?
Ya programı kurdum Microsoft'tan indirmiştim fakat telefona hiçbir uyarı gelmiyor bağladığımda ve programı açtığımda. Driverları kaç kere sildim yeniden yükledim yine olmuyor.Yansıtabilirsiniz.
İsterseniz bende çalışan programı kullanın. Usb'yi telefon ve PC'ye bağladığınızda programı açıp sonrada telefonun ekranına ekrana gelen İzin Ver demeniz yeterli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi ben de deneyim dedim ama ne yaptıysam olmadı (sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum), sanırım bu gelen Yapı'larla alakalı ki engelliyor.Ya programı kurdum Microsoft'tan indirmiştim fakat telefona hiçbir uyarı gelmiyor bağladığımda ve programı açtığımda. Driverları kaç kere sildim yeniden yükledim yine olmuyor.
Ya programı kurdum Microsoft'tan indirmiştim fakat telefona hiçbir uyarı gelmiyor bağladığımda ve programı açtığımda. Driverları kaç kere sildim yeniden yükledim yine olmuyor.
Windows Device Recovery Tool ile kurtarabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba 920' mimde 318 lü son yapı kurulu telefon şarjdaydı kapanmış şu an açamıyorum soft reset atıyorum telefon titriyor ancak açılmıyor ne yapabilirim acaba?
Pil kontrolü yapmanızda fayda varArkadaşlar merhaba 920' mimde 318 lü son yapı kurulu telefon şarjdaydı kapanmış şu an açamıyorum soft reset atıyorum telefon titriyor ancak açılmıyor ne yapabilirim acaba?
Fast seçmelisiniz.arkadaşlar 14332 nolu yaspıyı nasıl yüklerim. Telefon uçak moduna girmişti yazılım attırdım. Hiç bir telofon tmircisi yapamadı. Ben kurcalamaya başladım şimdi nomala dondu. İnsderi yükledim ama 32. Yapıyı buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?