Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

BLasTeaR

Üye

Line tarafından satın alınmış olmasın?

BLasTeaR

Üye

Yapılan iyileştirmeler;

-Stabilite güvenirlik , performans ve kararlılık geliştirmeleri
-Ekran kapalı iken gereksiz yere pil tüketme sorunu giderildi
-Telefon güncelleştirmesinde iyileştirmeler 0x800f081f veya 0x80070570 sorunları için
-USB -C bağlantılarının güvenilirliği geliştirmeler.
-Cortana ve sessiz saatlerde iyileştirmeler
-Edge ile dolaşımda telefonu yeniden başlatma sorunu düzeldi
-internet bağlantısı paylaşımı ve geliştirmeler .
-Gezinme çubuğunun gizlenmeme sorunu giderildi
aramızda bir harfin lafı mı olur şimdi
Abi dağlar kadar fark var. Hadi aramızda olmasa da şirketler arasında olan farkı düşünemiyorum bile
vayy be, yeni Yapı geldi buralar bu kadar ıssız olacağı günleri de görecektik he

Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic ve n000k

papakudioflu

Emekli Yönetici
vayy be, yeni Yapı geldi buralar bu kadar ıssız olacağı günleri de görecektik he
Aslında bu yeni bir yapı değil. 18/11/2015 tarihinde yayınlanan Yapı 10.586 üzerine toplu güncelleştirme. O yüzden de çok önemli değişiklikler olmuyor.

Tepkiler: BLasTeaR

SLH.55

Üye
Güncellemeyi kurdum ama halen kulaklık sorunu devam ediyor.. Yayınlanan bir videoda (bir kaç sayfa öncede) o sorun düzeltilmiş görünüyordu . Şuanlık başka sıkıntı yok L925

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellemeyi kurdum ama halen kulaklık sorunu devam ediyor.. Yayınlanan bir videoda (bir kaç sayfa öncede) o sorun düzeltilmiş görünüyordu . Şuanlık başka sıkıntı yok L925
Nasıl bir sıkıntı?

Daha önce varmıydı bilmiyorum ancak güncellemeden sonra dosya yöneticisinde Recorded Calls diye bir klasör olduğunu fark ettim.

Lumia

BLasTeaR

Üye
Aslında bu yeni bir yapı değil. 18/11/2015 tarihinde yayınlanan Yapı 10.586 üzerine toplu güncelleştirme. O yüzden de çok önemli değişiklikler olmuyor.
Sahii doğru, açıklama için teşekkürler agacım.

Daha önce varmıydı bilmiyorum ancak güncellemeden sonra dosya yöneticisinde Recorded Calls diye bir klasör olduğunu fark ettim.

Lumia
Arama Kayıtları klasörü. Sanırım yakın zamanda Arama Kaydetme aktif olur. 14xxx Yapı'larda

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(16.428.16452.0 > 16.504.17312.0) güncellendi.

WhatsApp da güncellendi

mTalk'tan gönderildi

Tepkiler: mp2934

Abi gelen düzenlemeler senin için önemsiz olabilir ama başkaları için önemli(idi) @bulutsuzgece aylarca bekledi ama sonunda internet paylaşımındaki hatadan dolayı telefonu sattı Özgür abi sorun düzelmiş geri dönecek misin?

BLasTeaR

Üye

İnternet Paylaşımını ben neredeyse her Yapı'da sıkıntısız kullandım.

serinaga

Üye
Acaba 925'te de düzelmiş midir ?

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Haritalar(5.1603.1030.0 > 5.1603.1241.0) güncellendi.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Akıllı Wi-Fi özelliği Redstone yapılarında ve devamında kaldırılıyor.

serinaga

Üye
Onu kaldır, bunu kaldır, sistemde birşey kalmadı, bari yerine yenilerini yapsalar ...

mTalk'tan gönderildi