BLasTeaR
Üye
Nokia Bilen Göz uygulaması Nokia zamanında Here Maps içine Livesight özelliği olarak eklenmişti. Mix Radyo da Vine tarafından satın alındıktan yaklaşık 6 ay sonra tamamen kapatıldı.
Here servisleri hakkında ek bir bilgilendirme de yapalım.
Microsoft, Here Harita servislerini satın alan Bmw, Daimler ve Audi gibi otomobil üreticilerinden olan konsorsiyuma yakın zamanda hissedar ortak olarak katılacak. Bu ortaklığın Windows platformunun otonom araçlar için de geliştirilmesi aşamasında kullanılacağı belirtiliyor. Yani telefonlar için HERE uygulamalarından ziyade otomobiller için Windows 10 işletim sistemini yakında görebiliriz.
aramızda bir harfin lafı mı olur şimdiLine tarafından satın alınmış olmasın?
Yapı 10586.318 (Release Preview) yayınlandı.
İyileştirmeler:
- Reliability, performance and stability improvements.
- Fix for a problem that could result in unexpected battery drain while the phone screen is off.
- Improvements to the update system to prevent phones getting into a state where attempting to take an update may lead to errors 0x800f081f or 0x80070570.
- Fix for a problem that caused some phones to finish the initial setup wizard with an incomplete set of app tiles on the Start screen.
- Improvements to the reliability of USB-C connections.
- Improvements to Cortana, including a fix for a problem where music playback would not resume after dismissing an incoming text, and a problem with Quiet Hours not setting automatic rules for every day.
- Fix for a problem that could result in the phone to hang or restart when visiting certain web pages in Microsoft Edge.
- Fix for a problem that caused recorded video to be lost when answering an incoming call on some phones.
- Improvements for reliability of internet connection sharing (ICS) and tethering.
- Fix for a problem that caused the navigation bar to overlay and hide part of the screen for some apps on certain phones.
Abi dağlar kadar fark var. Hadi aramızda olmasa da şirketler arasında olan farkı düşünemiyorum bilearamızda bir harfin lafı mı olur şimdi
Aslında bu yeni bir yapı değil. 18/11/2015 tarihinde yayınlanan Yapı 10.586 üzerine toplu güncelleştirme. O yüzden de çok önemli değişiklikler olmuyor.vayy be, yeni Yapı geldi buralar bu kadar ıssız olacağı günleri de görecektik he
Nasıl bir sıkıntı?Güncellemeyi kurdum ama halen kulaklık sorunu devam ediyor.. Yayınlanan bir videoda (bir kaç sayfa öncede) o sorun düzeltilmiş görünüyordu . Şuanlık başka sıkıntı yok L925
Sahii doğru, açıklama için teşekkürler agacım.Aslında bu yeni bir yapı değil. 18/11/2015 tarihinde yayınlanan Yapı 10.586 üzerine toplu güncelleştirme. O yüzden de çok önemli değişiklikler olmuyor.
Arama Kayıtları klasörü. Sanırım yakın zamanda Arama Kaydetme aktif olur. 14xxx Yapı'lardaDaha önce varmıydı bilmiyorum ancak güncellemeden sonra dosya yöneticisinde Recorded Calls diye bir klasör olduğunu fark ettim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia
Yani kulaklıkla müzik dinleyemiyorum, Görüyor sonra görmüyor. Sesi dışarı vermesi.Nasıl bir sıkıntı?
Cihazınızda sıkıntı olmasın? Kulaklık girişinde falan.Yani kulaklıkla müzik dinleyemiyorum, Görüyor sonra görmüyor. Sesi dışarı vermesi.
Aslında bu yeni bir yapı değil. 18/11/2015 tarihinde yayınlanan Yapı 10.586 üzerine toplu güncelleştirme. O yüzden de çok önemli değişiklikler olmuyor.
Abi gelen düzenlemeler senin için önemsiz olabilir ama başkaları için önemli(idi) @bulutsuzgece aylarca bekledi ama sonunda internet paylaşımındaki hatadan dolayı telefonu sattıÖzgür abi sorun düzelmiş geri dönecek misin?
920'de sıkıntı vardıİnternet Paylaşımını ben neredeyse her Yapı'da sıkıntısız kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?