serinaga
Üye
Bildiğiniz üzere son Redstone yapılarında FM radyo yok. FM radyo kaldırılacak ve üçüncü parti uygulamalar kullanılabilecek.
sebebini bende anlamadım ? vergisinden muaf olmak için yeni sürümlerde resmi yazılımda vermeyerek harici yazılımlarla mı kullandırtacaklar acaba? erçi yazılımsal olarak olmasa da donanımsal olarak mevcut olduğu için vergisi veriliyordu herhalde siz daha iyi bilirsiniz?Bildiğiniz üzere son Redstone yapılarında FM radyo yok. FM radyo artık kaldırıldı ve Mağaza'daki üçüncü parti uygulamalar kullanılabilecek. Kararlı sürüm geldiğinde de FM radyo olmayacak.
O konuda bilgim yok fakat 920, 820 gibi ilk Lumialara FM radyo sonradan gelmişti. Kutuda da bandrol yok diye biliyorum.sebebini bende anlamadım ? vergisinden muaf olmak için yeni sürümlerde resmi yazılımda vermeyerek harici yazılımlarla mı kullandırtacaklar acaba? erçi yazılımsal olarak olmasa da donanımsal olarak mevcut olduğu için vergisi veriliyordu herhalde siz daha iyi bilirsiniz?
lg g2 de donanımsal olarak var ama tr de fm radyo yok sebebide vergiden muaf olmak için diyorlar.sebebini bende anlamadım ? vergisinden muaf olmak için yeni sürümlerde resmi yazılımda vermeyerek harici yazılımlarla mı kullandırtacaklar acaba? erçi yazılımsal olarak olmasa da donanımsal olarak mevcut olduğu için vergisi veriliyordu herhalde siz daha iyi bilirsiniz?
peki donanımsal olarak telefon ile birlikte gelen FM radyo uygulamasınıda kapsıyormu bu durumO konuda bilgim yok fakat 920, 820 gibi ilk Lumialara FM radyo sonradan gelmişti. Kutuda da bandrol yok diye biliyorum.
Zaten kaldırılan bu. Mağazada alternatifler var fakat denemedim henüz.peki donanımsal olarak telefon ile birlikte gelen FM radyo uygulamasınıda kapsıyormu bu durum
Şu Microsoft'un kafaya hastayım . Sistemi iyice geliştirecekleri yerde olanları da tek tek kaldırıyor.Microsoft sanki dalga geciyor, önce uygulamayi tamamen kaldiracagiz diyor, sonra da uygulama geri gelsin diye geri bildirimde bulunun, oylama yapin diyor...
kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalnız bunlar Microsoft'un değil, başka şirketlerin. MixRadio tüm platformlarda tamamen kapandı zaten. HERE ise araba şirketlerinin ve onların da kendi kararı destek vermemek. FM radyoyu kaldırıp da üçüncü parti kullanabilirsiniz demek ise tamamen saçmalık.Şu Microsoft'un kafaya hastayım . Sistemi iyice geliştirecekleri yerde olanları da tek tek kaldırıyor.
Gidenler :
Radyo
Here Maps
Here Drive
Bilen Göz
Mix Radyo
Vs Vs vs.....
En çok işe yarayan uygulamalar. Bilen gözü bayağı arıyorum. Eksikliği hissediliyor bence.
Here Maps'de LiveSight yani BilenGöz'ü gömmüşler.Şu Microsoft'un kafaya hastayım . Sistemi iyice geliştirecekleri yerde olanları da tek tek kaldırıyor.
Gidenler :
Radyo
Here Maps
Here Drive
Bilen Göz
Mix Radyo
Vs Vs vs.....
En çok işe yarayan uygulamalar. Bilen gözü bayağı arıyorum. Eksikliği hissediliyor bence.
iOS dan port sanırım.Evrensel Facebook ve Messenger uygulamaları:
Şu Microsoft'un kafaya hastayım . Sistemi iyice geliştirecekleri yerde olanları da tek tek kaldırıyor.
Gidenler :
Radyo
Here Maps
Here Drive
Bilen Göz
Mix Radyo
Vs Vs vs.....
Nokia Bilen Göz uygulaması Nokia zamanında Here Maps içine Livesight özelliği olarak eklenmişti. Mix Radyo da Vine tarafından satın alındıktan yaklaşık 6 ay sonra tamamen kapatıldı.Yalnız bunlar Microsoft'un değil, başka şirketlerin. MixRadio tüm platformlarda tamamen kapandı zaten. HERE ise araba şirketlerinin ve onların da kendi kararı destek vermemek. FM radyoyu kaldırıp da üçüncü parti kullanabilirsiniz demek ise tamamen saçmalık.
Evet Instagram gibi Facebook kendi uygulamalarını port etmeye devam ediyor. WhatsApp'ı da etse fena olmaz.iOS dan port sanırım.
WhatsApp'ın masaüstü uygulamasının Windows ve Mac Bilgisayarlar için hazırlandığı bilgileri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Windows Uygulaması Evrensel de olabilir.Evet Instagram gibi Facebook kendi uygulamalarını port etmeye devam ediyor. WhatsApp'ı da etse fena olmaz.
Sanmam adamlar hala betayı native uygulama olarak geliştiriyor. Boşuna uğraştıklarını anlayıpta port etme çalışmalarını ne zaman başlatacaklarını merak ediyorum.Evet Instagram gibi Facebook kendi uygulamalarını port etmeye devam ediyor. WhatsApp'ı da etse fena olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?