Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

SLH.55

Üye
Yapı 10586.306 artık kulaklıkla müzik dinleye bileceğiz galiba şükür..

blackss

Üye
hayırlı olsun şimdiden , ben olsam katılırdım sonuçta geri dönme imkanın var herhangi bir sorunla karşılaşırsan .
ben biraz geri kaldım 4 aydır yoktum şimdi kafam karıştı inseder da olup ta final sürümünde olmayan ne veya neler var çok şey varmı ?

Merhaba arkadaşlar bugün 950 xl alacağım sizce insedera katılmam gerekirmi?
Eğer, kendi kendine çözüm üretebilecek, cep telefonunda oluşabilecek sorunlara çare bulabilecek bilgi birikimine sahipseniz,
kısacası kendi yağınızla kavrulabilecek düzeyde bilgi-beceriniz var ise katılınız..
Yoksa orjinal windows 10 Mobile sürümünde kalınız.

Ayrıca, hayırlı olsun ve güle güle iyi günlerde kullanın...

blackss

Üye
Teşekkür ederım sağolun hafta sonu olmazsa bir denerim

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi de 10586.312 göründü.

Tepkiler: Krnl386, dark_13 ve n000k

dakamon

Üye
Göründü ne demek ya

Göründü ne demek ya
Microsoft'u bizim Türk kızlarına benzetiyorum. Çok naz yapıyor ve uğraştırıyor. Bide trip atmayı öğrenirse o zaman ayvayı yeriz işte
Temsili :
Geçen güncelleme verdim yüklemedin. Bi daha sana güncelleme vermiyorum.

Bakıyorum İos ara yüzünü yüklemişsin! Benim canlı karolarımın nesini beğenmiyorsun?

Bide bunun Cortana versiyonu geldi mi o zaman kafanı bik bik ederek şişirir.
Gazâmız şimdiden mübarek olsun

Son düzenleme:
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, Ali_KRKY ve 4 diğerleri
Bir hesap makinesi bu kadar çok güncellenir mi ya? Modifiyeli hesap makinesi ehehe. Çaktırmadan alttan alttan Hesap makinesi görünümlü Windows 11 yapıyorlar gibime geliyor.

Tepkiler: ON9, YasirTaHazal ve Aybin.Kilic
Bir hesap makinesi bu kadar çok güncellenir mi ya? Modifiyeli hesap makinesi ehehe. Çaktırmadan alttan alttan Hesap makinesi görünümlü Windows 11 yapıyorlar gibime geliyor.
Ben bi ara hesap makinesi güncelleme almayınca Windows ekibi bunları lâğvetti diye düşünmüştüm. Adamlar haddinden fazla güncelleme verdi

Tepkiler: suyunsesi

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: furyzer0, sfgnrl, flutewoddy ve 4 diğerleri

dakamon

Üye
Allahuım ya 8.1 de de bazı browserlarda vardı bu özellik uyuz olurdum. Zırt pırt geri yapardı sayfada.

Tepkiler: BLasTeaR

4MaGuS

Üye
Allahuım ya 8.1 de de bazı browserlarda vardı bu özellik uyuz olurdum. Zırt pırt geri yapardı sayfada.
bende senin gibi bu özelliği sevenlerden değilim keşke duruma göre açma ve kapama şeklinde bize sunulsa o zaman iyi olur

eRdaL.

Üye
8.1 de çok iyi çalışmıyordu iyi çalışsa iyi bir özellik iOS ta çok rahat ve kullanışlı olarak kullanıyorum tarayıcı da ve uygulamaların %90 da

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakında.

Tepkiler: dark_13
Bugün verseler ölürdüler sanki [emoji5]

mTalk'tan gönderildi