Aybin.Kilic
Üye
kapalı şarj !!! Şarja takınca otomatik açılıyordu windows. Nasıl oldu o iş?Class 10 kart orijinal Samsung. 8.1de sorunsuzdu ve 10586dan önce de hiç SD kartla ilgili sorun yaşamadım. Karttan Windows, Os X kurulumu falanda yaptım usb 3.0 flashla aynı hızda gerçekleşti kurulum. Aynı kartı Z1de denedim 4k video kaydettim, pcde hız testi yaptım hızda sorun yok.
Class 4 Sandisk var onda da aynı şekilde bence hızıyla ilgili değil. Başka SD kart bulursam deneyeceğim.
Kapalı şarj etme:
Tweakkapalı şarj !!! Şarja takınca otomatik açılıyordu windows. Nasıl oldu o iş?
Bak bu güzelmişAra yüzde ince detaylara makyaj yapmaya başlamışlar.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkisi de bende mevcut şu anda.Ara yüzde ince detaylara makyaj yapmaya başlamışlar.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Açılır pencere neden tam ekran değil?2. zaten var.
Ekrana göre otomatik ölçekleniyor. Bir önceki yapıda gezinti tuşları ekrandayken böyleydi, kaldırınca tam ekrana geçiyorduAçılır pencere neden tam ekran değil?
tam onu yazacaktım sıfırladıktan sonra da düzelmiyor şarkı donup kalıyor yeniden başlatıncaya kadar da çalmıyorGroove Müzik te uygulamayı açıyorum, iki şarkı değiştirince donuyor kalıyor bir önce ki redstone da böyle bir şey yoktu.
Bu değişikliğe daha hazır değilim ...Ara yüzde ince detaylara makyaj yapmaya başlamışlar.
şimdiden hayırlı olsun ama almadan önce bir kez daha düşün derim .Son karar senin tabiki.Alırsanda beta sürecine girme derim .Merhaba arkadaşlar bugün 950 xl alacağım sizce insedera katılmam gerekirmi?
MS çok boş işlerin peşinde koşuyor.Yapı 10586.306
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende dün gece uyguladım bu tweak'i
Ne hesap makinesiymiş arkadaş. Altı üstü toplama işlemi yaptıracağız, adamlar sanki atomu parçalayacak gibi güncelleme veriyor.Windows ses kaydedici,alarmlar ve saat ayrıca hesap makinesi güncellendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?