Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Twitter, translator, microsoft telefon ve alarmlar güncellendi

Tepkiler: suyunsesi ve symbianbelle
Bende çalışıyor Glance hatta çalışmadığına hiçte denk geldiğimi hatırlamıyorum.Lumia 1520/ Final.

son yapı hakikaten 10 numara olmuş stabillik olarak 8.1i aratmıyor kurmayı düşünen varsa hiç beklemesin ben bidaha 8.1e dönmem artık

Benim L920, son 10586-218 güncellemesi ile bayağı bir rahatladı ve daha sorunsuz oldu. Ancak, bağlantı paylaşımındaki ekran kilitlenince paylaşımı kesmesi sorunu ve Bluetooth'un paylaşımda direk seçenekler içinde olmaması sorunu hala devam ediyor.

skynet

Üye
218 gerçekten iyi şuana kadar donma reset atma sorunu yaşamadım

megge

Üye
lumia 640 ile son sürüm 10.0.10586.107 ile harika çalışıyor şimdiye kadar ne kasma nede reset sorunu oldu.8.1 elveda...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayarlardan Veri kullanımını kontrol ediniz.
lumia 640 ile son sürüm 10.0.10586.107 ile harika çalışıyor şimdiye kadar ne kasma nede reset sorunu oldu.8.1 elveda...
Son sürüm 10.0.10586.218

megge

Üye
slow olarak yükledim, bu versiyon çıktı ayrıca yeni günçelleme yok diyor,yinede çokçgüzel çalışıyor.

skynet

Üye
O değilde şuan sistem sıkıntısız çalışıyor ama ben her güncelleme veya yükleme sonrası sıfırlamaya alışmışım şimdi de acaba sıfırlasam mı

Tepkiler: bozkirdangelen
O değilde şuan sistem sıkıntısız çalışıyor ama ben her güncelleme veya yükleme sonrası sıfırlamaya alışmışım şimdi de acaba sıfırlasam mı
Arka planında bu gel-gitlerle yaşamaktansa en iyisi sıfırla gitsin.

O değilde, Microsoft insider'e bulaşmış tüm kullanıcıları Yazılım yükleme - Yazılım kaldırma - Yazılım sıfırlama uzmanı yaptı..

Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıkıntı olmadıkça sıfırlamam, öneririm. Hatta en son yapıda yükleme hatası olmuştu, sıfırlamak zorunda kalmıştım. Belki 7-8 yapı sıfırlamadan kullandım.

Tepkiler: skynet

papakudioflu

Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle bugün yayınlanması beklenen Yapı 14322 sürümünde insider ayarları da çalışıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: dark_13 ve bozkirdangelen