dakamon
Üye
Sistem performansının genel olarak belirgin derecede arttığı belirtiliyor.
İnşallah düzelir. Bayadır 8.1 kullanıyorum. Wm10'dan döndüm. Arayüz ve uygulama kaliteleri bariz fark ediyor. Evrensel uygulamar harbiden iyi iş çıkarmış ancak gel gör ki sistemin kararlığı yerlerde wm10'da. Kilit ekranın birbirine girmesi, dediğin gibi edge tarayıcı, vs... bi dünya uzayıp gidiyor liste.Amin inşallah. Şu an 640xl de gerçekten çok berbat w10. Belki insider bile daha kararlıdır. Telefon ara sıra reset atıyor falan kendi kendine. PDF okuyamıyorsunuz ekran birbirine giriyor. Aynı sıkıntı Edge tarayıcısında var. Kamera uygulamasından atıyor sık sık. Bu gibi bir çok daha belli belirsiz sıkıntılar var. Hatta 640xl ye W10 için bi firmware verseler belki kapatırlar sıkıntıları.
Onu bırak da Yapı 14310 ne zaman gelir?
ben denediğim kadarı ile ekranı yan çevirip tekrar eski haline getirince düzeliyor . Bu olay tubecast te devam ediyor edge ile kalsaydı keşke .- Video izlerken çoğu zaman ekran durmadan yanıp sönüyor. Videoyu izlenmez kılıyor. Düzelmesi için videodan çıkmak gerekiyor.
Edge sorunu değil, sistemin genel sorunu. Her yerde video izlerken yapabiliyor. Fotoğraflar, Facebook...ben denediğim kadarı ile ekranı yan çevirip tekrar eski haline getirince düzeliyor . Bu olay tubecast te devam ediyor edge ile kalsaydı keşke .
Windows 10 kurumundaki gibi olsa yine yeter. Aşırı ilkelce çarklar.PC'deki bir sonraki Redstone güncellemesi ile güncelleme yükleme ekranı aşağıdaki hale gelecekmiş. Keşke biz de çarklardan kurtulsak.
Evet kilit ekranını devre dışı bırakıp ekranı devamlı açık bırakıyor ve bu da doğal olarak şarjı etkiliyor.Peki siz hiç WP telefonunuzda çift tık ve glance screeni kapatıp şarj süresi ölçümü yaptınız mı? Ben yaptım ve sonuç olarak yaklaşık %25-30 civarında batarya süresinin arttığını gördüm 1020'de.Devamlı kullandığınız için siz farkında değilsiniz bence
Onu bende yaşadım.ama sorun kalktı.windowsarkadaşlar 8.1 döndüm de cyan dan denime geçeceğim güncelle diyorum 801881d0 hatası alıyorum
işte şimdi sistem tamamdır ifadeler eksikti bi zatenSonunda iğrenç anlaşılmayan ifadelerin yerine yeni ifadeler gelecek.
Bir sonraki yapıda Skype UWP mobile de gelecek.
denimden 10 a geçeceğim 10586 lı yapıya hangini seçmem gerek fast slow insider releaseOnu bende yaşadım.ama sorun kalktı.windows
İnsideri kur,slowu seç güncellemeyi denetle bulup yükledikden sonra, insider programından çık,tekrar güncelleme denetle.tam sürümü bulup yükle.ben şuan kullanıyorum,telefon roket gibi ama hesap makinesi gibi geldi.tekrar w10a geçeceğim
Fast/Slow seçim senin. Onu yükleyince bi kez daha kontrol edin. İkinci güncelleme ile en son sürüme geçersiniz.denimden 10 a geçeceğim 10586 lı yapıya hangini seçmem gerek fast slow insider release
resmi sürüm 820 ye yok ki,yani hangini seçersem w10 10586 lı yapıyı görüyorFast/Slow seçim senin. Onu yükleyince bi kez daha kontrol edin. İkinci güncelleme ile en son sürüme geçersiniz.
Edit : Resmi sürüm için advisor gibi bi uygulama kurman lazımdl
Sağlam şeyi bozmayı nasıl başarıyor bunlar.her seferinde yazılımı sıfırdan mı yapıyolar.çok ilginç beYeni yapı normalde bugün mobile de gelecekmiş fakat son dakikada mobil veri hatası bulunmuş. O yüzden gelmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?