Şu androiddeki uygulamaları pc de bir programla telefona atma işi ne güzeldi ya. Biraz daha geliştirip veremediler hala, yüklemek istediklerimin birkaçını öyle telafi ederdim en azından.
Microsoft, Windows 10 Eylem Merkezi ve kilit ekranında kendi servis ve ürünlerinin reklamını yapmaya başlamıştı. Fakat bu reklamlar daha önce Windows 10 Mobile'da görülmemişti. Gelen yeni bilgilere göre Microsoft artık servis ve ürünlerinin önerildiği reklamları Windows 10 Mobile içine de gömülü olarak sunmaya başlayacak.
Ekran görüntüsünde Onedrive depolama alanı kullanımı ayarlar içinde gösterilirken, öneri olarak Office 365 ve bir yıllık 1TB ücretsiz Onedrive alanı reklamı görülüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şunu kaç kişi kullanıyor ya yada kaç kişi için telefonda ihtiyaç duyulan ilk şey. Bununla uğraşacağına adam gibi bir kilit ekranı yap, bildirim merkezine bişeyler ekle.
Şunu kaç kişi kullanıyor ya yada kaç kişi için telefonda ihtiyaç duyulan ilk şey. Bununla uğraşacağına adam gibi bir kilit ekranı yap, bildirim merkezine bişeyler ekle.
Kullanıldığı kesin bende kullanıyorum ama bu kadar eksik varken öncelik sistem de olmalı uygulamalardan çok. Yani sistem işinin hakkını verseler bunlar garip gelmez, tabiki bunlarda gerekli ve geliştirilmeli.
Kullanıldığı kesin bende kullanıyorum ama bu kadar eksik varken öncelik sistem de olmalı uygulamalardan çok. Yani sistem işinin hakkını verseler bunlar garip gelmez, tabiki bunlarda gerekli ve geliştirilmeli.