Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Aynı şeyin laciverti.
Onu en güzel android te yaparsın aslında
Pc'ye kuruluyo şu an . 920 de performans nasıl peki ? 1020 'de sıkıntı çıkarmaz diye tahmin ediyorum
Edit : Neyi yanlış yapıyorum ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hal olmadıysa şununla dene:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
red stone ile bir halt değişmeyeceği için BOŞUNA UĞRAŞMAYIN değmez.... ne geliyor yüklediğimizde hiç bir şey kocama bir SIFIRLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkte Insider Redstone güncellemeleri ilk nesil lumia cihazlarina "Hack" ile nasil yüklenecegi anlatiliyor. Her türlü cikabilecek hasarlardan dolayi herkes kendisi sorumludur. Bu hack islemi hakkinda bilgisi olmayan hic bulasmasin.
Eskiden yani Windows Phone 7.5 zamanında bir uygulama vardı. Rootla çalışıyordu ve telefonun un İSO dosyasını yedekliyordu. Daha sonra o dosya tekrar telefona flashlanabiliyordu. Öyle bir şey olsa çok iyi olurdu aslında.
Öyle birşey var aslındawpinternals programı ile backup alınabiliyor, üstelik kullanıcı verileri de dahil.Yani yedek aldığınız versiyonları istediğiniz zaman flashlayabilirsiniz verileriniz de yedek dahilinde ise telefonda kaldığınız yerden hiçbirşey yokmuş gibi devam edebilirsiniz
Yeni instagramın linkini verebilir misiniz acaba? Kaç sayfa geride olduğunu bulamadım.
İşte bu çok güzel. Resmi Windows 10 Mobile güncellemesi almayan cihazlara Windows Insider kurarak kullanılabilecek. Fakat ileride (Redstone sürümleri ile birlikte) o cihazlar Windows Phone 8.1'e döndüklerinde tekrar Windows Insider yükleme şansları olmayabilir. Bu sayede artık her türlü Windows 10 Mobile yükleme mümkün olur.Öyle birşey var aslındawpinternals programı ile backup alınabiliyor, üstelik kullanıcı verileri de dahil.Yani yedek aldığınız versiyonları istediğiniz zaman flashlayabilirsiniz verileriniz de yedek dahilinde ise telefonda kaldığınız yerden hiçbirşey yokmuş gibi devam edebilirsiniz
otg gibi değişiklikler ve sistemin düzgün çalışması için firmware güncellemesi gerekiyor. zaten şuan en son windows 10 sürümü çok yetersiz.resmi sürümün yüklenmesi bile bişeyi değiştirmeyecek.Yeni yeni Redstone'ler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca Windows Phone 8.1 üzerinde de telefon kayıtları ile oynayarak resmi güncellemenin yüklenebileceğine dair bir şeyler yazılmış. Büyük olasılık ile doğrudur.
Hocam peki bu olay 8.1 için de geçerli mi ?
İşte bu çok güzel. Resmi Windows 10 Mobile güncellemesi almayan cihazlara Windows Insider kurarak kullanılabilecek. Fakat ileride (Redstone sürümleri ile birlikte) o cihazlar Windows Phone 8.1'e döndüklerinde tekrar Windows Insider yükleme şansları olmayabilir. Bu sayede artık her türlü Windows 10 Mobile yükleme mümkün olur.
Kaynak varsa deneyelimYeni yeni Redstone'ler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca Windows Phone 8.1 üzerinde de telefon kayıtları ile oynayarak resmi güncellemenin yüklenebileceğine dair bir şeyler yazılmış. Büyük olasılık ile doğrudur.
Bu iyi işte artık denim romunu direk yedeklerim bu şekildeEvet 8.1 için de geçerli
Evet çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.Şimdiden yedekler alınmalı
nasıl hallettin bende aynı hatayı alıyorumYok hallettim sağol
nasıl hallettin bende aynı hatayı alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?