-_SEFA_-
Üye
Cortana'ya varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak kullanıldığı bir yapı test ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iki mesajdaki saatlerin birbine yakın olmasından yapının yeni indirmeye sunulduğunu ve indirenlerin direk ekran görüntüsü paylaştığını anlayabilir miyiz ?İngilizce:
Vardı. Ayarlardan canlı görüntüleri kapatın.Hareketli fotoğraf çekme 930 da varmıydıçektiğim fotolar belirli bir süre hareket edip sonra duruyor bunun sebebi ne acaba bilen varmı
Bende yine yokPowerPoint ve Microsoft kamera güncellendi.
Arkadaşlar bu arada bir şey soracam, cihazı açıp kapatırken açılış/kapanış sesi falan çıkmıyor bu lumialarda hep böylemiydi acaba, yada bir ayarı falan varmı bu sesleri aktif etmenin.
Vardı, kamera ayarlarından canlı görüntüleri kapa dan kapatabilirsin istersen.Hareketli fotoğraf çekme 930 da varmıydıçektiğim fotolar belirli bir süre hareket edip sonra duruyor bunun sebebi ne acaba bilen varmı
Vardı. Ayarlardan canlı görüntüleri kapatın.
Video duraklatma gelmemiş,sürüm no 2016.128.111.0 olmuşBende yine yokVideo kaydederken duraklatma var mı? Bir de sürüm ne oldu?
Sıkıntı yok, ben de de yok.Bende yine yokVideo kaydederken duraklatma var mı? Bir de sürüm ne oldu?
O fotoğrafı hareketli olarak paylaşabilirsin.Valla bi ayar varmış tşkler
Peki bu fotoğrafın hareket etmesinin mantığı ne onu anlamadım ios ta çekilen fotoya basıldığı zaman hareket etmeye başlıyor
Windows Phone 8.1'den beri var bu özellik. Göze hoş geliyor, çok sevdiğim bi özellik.Valla bi ayar varmış tşkler
Peki bu fotoğrafın hareket etmesinin mantığı ne onu anlamadım ios ta çekilen fotoya basıldığı zaman hareket etmeye başlıyor
Sürüm bende de aynı. En az 2 haftadır bu sürümü kullanıyorum.Video duraklatma gelmemiş,sürüm no 2016.128.111.0 olmuş
630da 8.1deyken vardı ama Windows 10da yok. Neden acaba?Windows Phone 8.1'den beri var bu özellik. Göze hoş geliyor, çok sevdiğim bi özellik.
Sürüm bende de aynı. En az 2 haftadır bu sürümü kullanıyorum.
İyide bende neden yeni buldu ki güncellemeyi o zaman, neler oluyor yaWindows Phone 8.1'den beri var bu özellik. Göze hoş geliyor, çok sevdiğim bi özellik.
Sürüm bende de aynı. En az 2 haftadır bu sürümü kullanıyorum.
Kamera güncellemesi banada geldi ama sürüm değişmedi.İyide bende neden yeni buldu ki güncellemeyi o zaman, neler oluyor ya
Nisan çok iyimser olmuşSözde bu gün duyuru yapılacaklardı. Ben diyim size nisan a ertelenir bu güncelleme. En iyi ihtimalle nisan başında dağıtıma başlar.
Sadece x86 için şimdilik. Arama özelliğide yok zaten işe yaramaz. Şuanki haliyle öncekinden farkı yok. Snapchat hala uwp geliştirme konusunda inatçı gibi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?