Dexter Morgan
Üye
Son durum nedir geçmeye değer mi ?
1520-930da efsane çalışıyor. Ama 512ler rezaletKesinlikle EVET. Daha sıfırlama yapmadım bile yağ gibi akıyor mübarek
Beni edge şaşırttı ayrıca. Daha tekleme yapmadı bile namısız(Lumia 1520 )
Superonline ise sağlayıcın o sorunu verir. Başka bi wifi den dene.yeni yapı bende yüklenmedi. güncelleme iniyor yüklemeye hazırlanıyor aşamasında eksik dosya var tarzı hata veriyor yeniden başlatıyor güncellemeyi. belkide 10 defa denedim slow kanalına geçip tekrar denedim ama hala aynı. bu cuma 8.1 e geçip tekrar slow dan yeni yapıyı yüklicem artık :/
Ben sabah güncelledim. Şimdi ise cihazı sıfırlayıp geldim. Yeni doğmuş bebek gibi tertemiz telefon. Akşama doldururum telefonuHayret ikisi de bende görünmüyor.
bu Superonline'da ne gibi sıkıntılar çıkıyor ki? ne yani superonline olan wifilerden güncelleme yapılamıyor mu?Superonline ise sağlayıcın o sorunu verir. Başka bi wifi den dene.
bu Superonline'da ne gibi sıkıntılar çıkıyor ki? ne yani superonline olan wifilerden güncelleme yapılamıyor mu?
Aynen superonline sıkıntılı karma değer hatası,güncelleme inmeme hatası ne arasan varbu Superonline'da ne gibi sıkıntılar çıkıyor ki? ne yani superonline olan wifilerden güncelleme yapılamıyor mu?
bu Superonline'da ne gibi sıkıntılar çıkıyor ki? ne yani superonline olan wifilerden güncelleme yapılamıyor mu?
Superonline'da bazen indirme ve güncelleştirmelerde sorunlar oluyor.
Başka bir wifiden deneyin.
Aynen superonline sıkıntılı karma değer hatası,güncelleme inmeme hatası ne arasan varGeçen denimi bir türlü indiremedim gidip komşunun ttnet internetinden bağlanıp indirdim
vay arkadaş benim evde internet yok, çevremdekiler de superonline'a geçti, demek güncelleme gelse kalcam ben ortadaBir örnekle açıklamak gerekirse:
Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayınlandı (21. Yapı-10.0.10586.122)[02/03/2016]
Denemedim amavay arkadaş benim evde internet yok, çevremdekiler de superonline'a geçti, demek güncelleme gelse kalcam ben ortada
Denemedim amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını telefona kurarak sıkıntı çözülüyormuş
Sende hide.me den vpn alarak kullanO zaman da net ne kadar hızlı olursa olsun senin download hızın 2Mbit/sn oluyor.İstersen fiber kullan
Teşekkür ederim cevabınız için.Taze bir güncelleme geldi , yağ gibi akıyor ...
Hakikaten Edge uçuyor , bu çok iyi ... (İlk gözüme çarpan)
+1Lumia 640'a kurmaya değermi sizce?
Eğer fast ta isen slowu seç bulacaktır güncellemeyi.50 kere denetledim,resetledim,insiderden çıktım geri girdim.güncellemeyi bulmuyor.ne ayak anlamadım.ilk defa oldu böyle
hepsini denedim bulmuyorEğer fast ta isen slowu seç bulacaktır güncellemeyi.
8.1 den mi geldiniz yoksa wp 10 dan mı?hepsini denedim bulmuyor
86.107 sürümündeyim8.1 den mi geldiniz yoksa wp 10 dan mı?
previevi denemek istemiyorum çünkü son vermesini istemiyorum.o hariç hepsini denedim.şimdi kaldırdım yeniden yüklüyorum bakalım ne olacakGerçekten enteresan bir sorun. Sıfırla diyeceğim espirisi yok. İnsider slow ,prewiev denemişsin bulamamış. En iyisi mi 8.1 e dönüp oradan gelmek gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?