YkPkY
Üye
Yok buldum.Ses e tıklayınca çıktı özellikler.hiç sesini değiştirmediğimiz için haberimiz yokBu güncelleme aylar önce çıktı. Bazı sitelerde haber var ama Windows 10 PC Redstone için olabilir çünkü bende ne telefonda ne de PC'de güncelleme var.
Zaten vardı, yani bayağıdır farklı ses kullanıyorum demek istedimYok buldum.Ses e tıklayınca çıktı özellikler.hiç sesini değiştirmediğimiz için haberimiz yok
Alarm için kalan süreyi nerede gösteriyor?Zaten vardı, yani bayağıdır farklı ses kullanıyorum demek istedimHatta zamanında konuda da yazmıştım.
maleseft sadece bölge ayarını abd yapınca bing oluyor, ama isterseniz sadece bölge değiştirip dili Türkçe kalsa dahi yandex gelmiyor isterseniz bu şekilde kullanabilirsiniz bende sırf yandex görmemek için bu şekilde kullanıyorumarkadaşlar şu edgede arama moturu değiştirecek bir yol yokmu yandexten nefret geldi artık
Senin ekran görüntündenAlarm için kalan süreyi nerede gösteriyor?
Alarm için kalan süreyi nerede gösteriyor?
Yukarıdaki ekran görüntüsünde var. Alarmı ayarlarken kaç saat ve kaç dakika içinde çalacağını gösteriyor. Başka bir süre mi sorduğunuz?Ben bulamadım kalan süre gösterdiği yeri, sadece alarm zamanını gösteriyor, bildiğin bir şey mi var acaba ?
Yukarıdaki ekran görüntüsünde var. Alarmı ayarlarken kaç saat ve kaç dakika içinde çalacağını gösteriyor. Başka bir süre mi sorduğunuz?
Maalesef öyle. Bir kulaklık simgesi veya alarmın kurulu olduğu simgesini üstte görmek istiyor insan.Evet orada var ama ne bildirim ekranında ne de gözatma ekranında yok demek istedim, Ayarlara kadar girmeseydik ... Bazen ne kadar süre kaldığını gözatma ekranında bir an gözatmak istiyor insan ...
Bende gözatma bile yok kaç aydır.güncellediler zıçtılarEvet orada var ama ne bildirim ekranında ne de gözatma ekranında yok demek istedim, Ayarlara kadar girmeseydik ... Bazen ne kadar süre kaldığını gözatma ekranında bir an gözatmak istiyor insan ...
önce adresi satırınaarkadaşlar şu edgede arama moturu değiştirecek bir yol yokmu yandexten nefret geldi artık
O zaman bizde gidip biraz gömelim
950/XL için yapılan şu yorumların hiç birinin normal kullanıcı tarafından yazıldığını sanmıyorum! Ulan adamlar amma da övmüşler he. Bunların hepsi H.B. çalışanlarına aittir kesin. Müşteri çekmek için fark bir strateji oynuyorlar çakallar
Benim de haberim olmadan gelmiş, oysa ki sisteme ait yerleşik uygulamalar da olsa haberim olmadan güncelleme yapmazdıböyle bir şey mesela
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bizi mafeden bu arabanın telefidirSenin ekran görüntünden
Bende bir sorun olmuyor. Parçalanma dediğiniz nedir?Maxicep.com'a girip foruma gidip windows Phone sayfasına girip bu konuyu bulup bu sayfaya gelene kadar 8 kere edge parçalandı. Aşağı yapıyorum parçalanıyor yukarı yapıyorum parçalanıyor. Lumia 735, güncelleme sonrası sıfırlama yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?