serinaga
Üye
Ürdün ve Mısır da 535 kullanıcılarına güncellemenin verildiğine dair haberler var.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım haber doğrudur, biliyorsunuz daha öncede bazı ülkelerde verildiği söylenmişti .Ürdün ve Mısır da 535 kullanıcılarına güncellemenin verildiğine dair haberler var.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam belki 4-5 aydır hiç uygulama filan yüklemedim. Ayrıca yüklü uygulama sayısı da çok az. Olsa olsa Groove Music olabilir. Sabah serviste müzik dinliyorum. Ama sırf bu ihtimali de ortadan kaldırmak için işe gelince telefonu kapattım ve soğumasını bekledim, soğuduktan sonra açtım ve mobil veriyi aktif hale getirdim. Başka hiçbir şey yapmadığım halde on dakikada fırın gibi oldu telefon. Insider olduğumuz için acaba MS'e veri mi yolluyor diye şüpheleniyorum ama öyle olsaydı internet kotamın azalması gerekirdi. Anlayamadım gitti vesselam!Hocam belki güncelleme sonrası yüklenen bir uygulama bunu bozuyor olabilir. Bence son yüklediğin bazı uygulamaları kaldırıp kaldırıp test etmelisin. Çünkü Win10M ile uyumsuz olan bazı uygulamalar pili daha çok sömürebiliyor.
İyi haber. Bu ay Türkiye içinde yayımlanır umarım.Ürdün ve Mısır da 535 kullanıcılarına güncellemenin verildiğine dair haberler var.
Lumia 930 da böyle bir problem yok.Kamera ayarlarında en boy oranı 16:9 olarak ayarlı ama eğer ön kamerayı açıp tekrar arka kameraya geçersem en boy oranı 4:3'e geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
+ Bu ön kamerada ki çözünürlük seçenekleri neden arka kamerada yok oda ayrı bir saçmalık zaten
Lumia 1520 her hangi bir sıkıntı görünmüyor.Kamera ayarlarında en boy oranı 16:9 olarak ayarlı ama eğer ön kamerayı açıp tekrar arka kameraya geçersem en boy oranı 4:3'e geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
+ Bu ön kamerada ki çözünürlük seçenekleri neden arka kamerada yok oda ayrı bir saçmalık zaten
1520 de gerçekten sıkıntısız şuan, edge ise maşallah diyeyim çok hızlı ve de stabil.Lumia 1520 her hangi bir sıkıntı görünmüyor.
Microsoft dışında herkes final diye bir şey olduğunun farkındaHep böyle sızıntı haberler çıkıyor ama microsofttan pek bi ses yok
Hocam bence o kadar abartmayın sene olmuş 2016 ve 2010 model Nokia n8de bile olan otg halen yok. Adamlar pazarı çok dikkatli izliyor yani yoksa niye Joe Belfiore iphone´la gezsin değil mi ama? Hem şurda 2020e ne kaldı ki? 2025in sonuna doğru bence w10m final gelir yani biraz daha dişimizi sıkmamız lazım adamlar canla başla iphone kullanıyor.Lafta destek vermediği hiç bişey yok. Herşeyimiz 'olacak'.
2010 standardını 2015'te yakalamak ise WP'cilerin kaderi oldu
sistemsel bir problem. Ben ona çareyi çakma şarj kablosu kullanarak bulmuştumOrijinal şarj aleti ile şarj etmeme rağmen yavaş şarj oluyor nedendir acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?